fredag 6. mars 2015

Moderne belysning

Veldig gode priser på Lamper og belysning hos Bygghjemme. Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her! Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev.


Et moderne hjem som bruker belysning til å både skape stemning og effekter. Stemningen får vi fra spottene i taket, som kan dimmes til anledningen.

Effektbelysningen ser vi eksempler på over bildene og skap - dette er belysning som bidrar til interiøret. Man trenger ikke alltid fylle taket med spotter. En moderne taklampe bør drives med LED-teknologi, for denne teknologien har svært mange fordeler.


Du får også moderne taklamper med innebygget LED-teknologi. Gjør det mulig å finne lamper i slank utførelse. Dimmefunksjon, smarthusfunksjon eller fargeveksling gjør moderne taklamper enda mer interessante.


Moderne lysekroner og belysning til townhouse i Oslo Det er ikke lett å velge lamper og lysekroner til et klassisk townhouse, for selv om man skulle ønske et gjennomført tidstypisk og klassisk utseende på lampene, vil ingen i praksis ha et gammeldags lys. Vårt tilbud inkluderer soverommet møbler i klassisk form, samt de som passer godt inn i moderne interiør.

Derfor har vi senger, garderober og soveromskap i vårt tilbud i så mange forskjellige design, farger og former. Men sengen er ikke bare en titt, den viktigste delen av sengen, som gir en komfortabel og rolig søvn, er en madrass. Belysning til bolig, hytte og det offentlige rom. Vårt mål er å designe, utvikle og markedsføre moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet. Om du ikke finner pendelen eller hengelampen du leter etter her.


Ta gjerne kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med å finne den rette for deg! Nettsted og blogg om Lamper, belysning og elektro. Her er målet å skape inspirasjon om belysning og hvordan du kan bruke vakre lamper i innredningen av hjemmet. Her på Lunelamper kan du oppdage hvordan man skaper en god belysning , finne inspirasjon om innredning og interiør og besvare elektro spørsmål med lettleste guider og tips.


Vi selger lamper til de aller fleste rom og formål, og hjelper deg gjerne med å finne lamper som på best mulig måte dekker ditt lysbehov. Alle lamper du finner i vår nettbutikk er merket med fysiske mål, teknisk informasjon og leveringstid. Best på belysning og lamper!


De aller beste tilbudene. Vi har Norges mest fornøyde kunder. Her finner du alle aktuelle tilbud. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Låter dette moderne ?

I denne rådgiveren forklarer vi hvordan du kombinerer et rustikt uttrykk med moderne belysning i en moderne bolig. Er alle veggfakler antikke? Vi forbinder riktignok veggfakkelen med middelalderen, men denne funksjonelle lys- og varmekilden er blitt til et moderne innredningsobjekt.


Lys er et viktig inneklimaparameter som har stor betydning for helse og trivsel. I tillegg til dagslystilgang, er også belysning nødvendig for å oppfylle kravene til belysningsstyrke. I denne artikkelen presenteres et eksempel på moderne belysningsløsning som er benyttet ved nye Kongsgårdmoen skole i Kongsberg. Ny taklampe som skal sitte helt opptil taket?


Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler. LED – moderne lysteknologi. Har du ennå ikke tatt i bruk LED- belysning hjemme? Da går du glipp av mye.


LED som lyskilde i form av LED-pærer er i ferd med å ta fullstendig over for glødepærer og halogenpærer. De fremste fordelene med LED er strømsparing og lang leveti uten at det renonseres på lyskvaliteten. LED- belysning til stue er blitt helt, helt vanlig, men i dette innlegget får du inspirasjon til uvanlige LED-lamper som både kan gi deg lavere strømregning, mindre vedlikehold enn tidligere, samt et artig estetisk uttrykk i stuen din. Hos oss finner du lamper og belysning i lekkert design, som passer til ulike stiler og størrelser på rommet du skal ha lampen i. Hos IKEA finner du lamper og annen belysning både på nett og i varehus. La deg inspirere av hvordan interiørdesignerne våre bruker belysning til å sette prikken over i-en i et rom.


Trenger litt inspo til belysning , tenker da moderne belysning som er litt utenom det vanlige. Finner masse flott fra Expo Nova-Kreon katalogen Noen som vet om andre lignende leverandører av lys?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg