onsdag 18. mars 2015

Vendbare madrasser

Hvilken madrass passer din kropp? Vi har et bredt utvalg av madrasser på IKEA. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Finn vendbare madrasser hvis du ser nå. Se vårt utvalg av rimelige vendbare madrasser. Opptil års garanti.


Hvis du ønsker en madrass som kan bevare holdbarheten i flere år, er en vendbar madrass å anbefale. Våre vendbare madrasser består av materialer som muliggjør at man kan snu madrassen, noe som gjør bidrar til at holdbarheten forlenges. Nedenfor ser du en oversikt over våre vendbare madrasser av ulik størrelse, tykkelse, farge og kvalitet. DREAMZONE tilbyr vendbare madrasser og skummadrasser som passer i den sengerammen du velger, rammemadrasser for et enklere og lettere utseende, kontinentalmadrasser som kombinerer funksjonalitet og design, samt regulerbare senger som gir allsidighet og fleksibilitet.


Se utvalget av vendbare madrasser fra Odel og Svane. Vendbar madrass og sengemadrass er det samme, du kan selvsagt velge mellom flere fasthetsgrader, slik at du som trenger en fast madrass får det, eller kanskje en medium eller myk madrass er det som passer deg? Stort utvalg av vendbare madrasser av god kvalitet. Myke madrasser er ikke alltid lurt. Artikkelen fra Helsenyt forteller også at for myke madrasser er skadelig for helsen.


Dersom kroppen synker for mye ne ligger benene for høyt. Det øker kravet til blodsirkuleringen, setter hjertet på overarbeid og resulterer i et kronisk høyt stressnivå, som i verste fall forkorter livet med flere år. Madrassene våre har komfortgaranti, som betyr at du kan sove på den inntil i dager, og er du ikke fornøy kan du levere madrassen tilbake og få tilgodelapp, eller bytte til en ny madrass. Jensen First kan du enten få med medium, fast eller ekstra fast liggekomfort. Alle sengene til Jensen er også Svanemerket.


Vendbare madrasser

Velg mellom tradisjonelle rammesenger, vendbare madrasser , Nordic, kontinentale senger eller justerbare senger. Til disse finner man et stort utvalg av tilbehør og ben. Leveres i et møbeltekstil, farger. Det kan være et tegn på at du sover på en madrass som er feil for deg. Noen kropper slapper best av på harde madrasser , andre på myke.


Du må selv prøve deg fram og finne ut hva som er det riktige for deg. Kjøp madrasser på nettet, her finner du både rammemadrasser og vendbare madrasser , pluss overmadrasser og madrassbeskyttere. Disse kaller vi for vendbare.


Vendbare madrasser

Andre er konstruert på en måte som gjør at de kun kan brukes på en side. Det er spesielt fukttransport enkelte av madrassene sliter mest med. I Norge kategoriseres gjerne madrasser slik: Vendbar madrass – denne blir mest benyttet sammen med en seng med bunn.


Dette har vært den mest benyttede madrasstypen. Madrassen kan oftest brukes på begge sider (derav kalles den vendbar). Rammemadrass – en videreutvikling av den vendbare madrassen. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Kontinental JENSEN Signatur Med soneinndelt Intro Pocket fjørsystem (1cm) Liggeflate med stretch i alle retningar.


Vendbare madrasser

Trekk på overmadrass kan takast av og vaskast. Nova Basic Dream justerbar seng. Vendbare madrasser forlenger sengens levetid og gir samme komfort år etter år.


Hver natt blir sengens stopning og pocketfjær eksponert for trykk, fukt og varmeforendringer. Snur du madrassenen et par ganger i året, blir slitasjen fordelt på begge sider og materialene på den ene siden kan hvile og hente seg inn igjen. Vi leverer rammemadrasser og vendbare madrasser med kantforsterkning. Bonellfjæren får en ekstra støtte rundt hele fjærsystemet.


Vendbare madrasser

Dette gjør at madrassen blir mye mer stabil. Levetiden på madrassen vil også bli mye lengre. Dette betyr at du kan få fire madrasser i en, noe som gir deg flere muligheter over ti som for eksempel i forbindelse med graviditet, eller perioder med ryggplager.


I tillegg finnes det madrasser som er inndelt i soner slik at hardheten varierer avhengig av hvor på madrassen trykket blir lagt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg