tirsdag 3. mars 2015

Foss eik atv henger

En maskin, hvor lek og arbeid blir til ett. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. En robust all-round henger med kraftig bunn og solide trelemmer.


Bygget for transport av korn, gras og grov masse.

Allsidig dumper med lasteevne på 600kg. Er utstyrt med mekanisk håndpumpe. Gårdshengere fra Foss - Eik er en robust allround- henger med kraftig bunn og solide trelemmer.


Den egner seg for transport av korn, gras og grov masse i tillegg til transport av belte-gravemaskin. Hengeren kan komme med tilleggslemmer og lemmene kan også leveres i stål. Vi leverer deler, utstyr og akslinger.


Ta kontakt for mer informasjon. Er beregnet for transport av tonns beltegrav- emaskin og grov massetransport.

Har kraftige,tettsittende tverrbjelker i planet og bunnplate i hardstål. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Handlet med ATV‘er i mer enn år.


Se utvalget fra på P-lindberg. Foss - Eik used Farming Equipment listed for sale on mascus. Foss Eik 8T dumperhenger med demping, 1. FOSS EIK ATV HENGER Leveringsklar!


Dette er en meget robust henger til ATV , evt de minste traktorene. ATV – og bilhengere er utelatt. Vi kan nå levere dumperhenger velegnet til ATV og små minigravemaskiner. Verksted AS på Foss -Eikeland det travlere enn på flere år.


En kjempe tilhenger som passer perfekt for gårdsarbeid og annet arbeid. Både enakslet og toakslet. Foss-Eik ATV HENGER Universalvogner Selges og kjøpes.


Eiksenteret tilbyr traktortilhenger og dumper fra Junkkari og Foss - Eik. Ditt Eiksenter hjelper deg med å finne den hengeren eller dumperen som passer deg og ditt behov, hvor nyttelast og antall kubikk står i fokus.

Kjekk liten henger til bruk på ATV og hagetraktor. FOSS – EIK tilbyr et stort utvalg av robuste tilhengere bygget. Hengeren har tipp, avtagbart drag og trillebårhåndtak som gjør at du kan bruke den som en ordinær trillebår når du.


GRINDER ER EKSTRA UTSTYR) SOLID POLAR PENDELBOGGIE ATV henger med tippkasse og vridbar ramme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg