fredag 13. mars 2015

Dekorere vegg

Vi har samlet DIY-oppskrifter for å gjøre din vegg til et kunstverk. Se hvordan du enkelt kan dekorere og få superfine vegger! Vekselvis, dekorere veggen med en rekke lange, tynne klut løpere hang vertikalt, som kan plasseres ende til ende eller med mellomrom mellom dem som du foretrekker.


Veggkunst kan også være praktisk. Hvorfor ikke dekorere en vegg med et møbel, og få både utsmykning og funksjonalitet i ett?

Her har den grafisk flotte komposisjonen blitt gjort i samarbeid med den italienske toppdesigneren Piero Lissoni. Vi har brukt hans skapsystem Modern, som fås i mange forskjellige moduler. Så, avhengig av hva ditt lan avhengig av hva din foretrukne stil, disse fantastiske verdslige design kan bare være perfekt for deg! Her får du noen enkle og budsjettvennlige tips til hvordan.


Med små enkle grep kan du kjapt og enkelt gjøre store forandringer i interiøret. Her finner du speil, planter, dekorasjon, bilder og mye mer til ethvert hjem, stil. Hvis du har tid og rundt $ 20 kan du slå en kjedelig og tom vegg hjemme til et personlig galleri med bilderammer som du kan lage selv.


Store tomme vegger spesielt kan dra nytte av dette prosjektet.

Gjennomføre en visuell inspeksjon av den store veggen. Huseiere og designere kan dekorere en murvegg ved henging speil, illustrasjoner og bilderammer. De kan også feste dekorative hyller til veggen, og plasser elementer som bilderammer eller stearinlys i hyllene.


En murstein vegg med dekorative elementer på det skaper en brennvidde spot og legger tekstur i rommet. Får dekorere vegger i parken. En grå vegg i Botsparken er i ferd med å utsmykkes. Flere vil ha mer veggdekorasjon i parken.


Accent vegg av tapet OBS: Du kan lim bare over gamle bare hvis de holder godt! Den dyreste, men veldig vakre metodenå forvandle og dekorere en tom vegg i leiligheten - tegne et mønster med maling for en stencil eller maskebånd. Hvordan dekorere en vegg i barnehagen lyse Wall innredning kan godt være funksjonelle,for eksempel i form av en morsom-skanse lamper: stjerner, kranser, lys, fuglekasser og andre figurer.


Ideene for å dekorere en vegg ovenfor et TV July Få boliger er komplett uten en TV, og uansett rom du har TV, presenterer de et interessant dekorere dilemma når det gjelder å dekorere over dem. Hvorvidt TVen er montert, kan du finne deg selv lurer på hva å gjøre med den tomme plassen ovenfor. Vær en vegg for liten, den har også en spesiell effekt på romfølelsen. Når det er tomt, gir dette interiøret en kul følelse, og bringer det et snev av monotoni.


Du må innrømme at den daglige visningen av en slik vegg ikke spesielt er så snill og øynene reduserer skjønnheten i interiøret. Hvilken vegg du plasserer TV-en på, er heller ikke likegyldig.

Har du oppdaget en slik vegg i stuen din? Det er mange som plasserer TV-en slik at den er det første man ser når man går inn i rommet. Det har aldri vært så enkelt å dekorere med veggklistremerker.


Med et stort utvalg og uendelige muligheter, er det kun din fantasi som setter grenser. Vi er en nettbasert veggklistremerke butikk med base i Barcelona, her finner du alle typer dekorativ veggklistremerker. Stue vegg dekorere ideer Stuen kan være den viktigste rommet i hjemmet når det gjelder å dekorere. Hvis dette er hvor du underholde gjester og slappe av med familien, noe som gjør det gjenspeiler din stil og personlighet er avgjørende for ditt hjem refleksjon av hvem du er.


Dekorere med motiver Dekorer vegger, kjedelige fliser på kjøkkenet eller baderommet, en trist dør som er slitt. Mulighetene er mange, her presenteres blant annet: vynil, wallies, dør- og flisdekor. På tide å pusse opp slite fliser.


Så jeg anbefaler at du bruker vegg dekor i stua. I denne artikkelen vil jeg snakke om attraktive stue vegg dekor ideer. Du kan se på bildene nedenfor at det er mange ideer i dekorere veggen i stua.


Første bilde som jeg ønsker å diskutere er romslig stue interiørdesign.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg