mandag 9. mars 2015

Osmo fargekart

Til denne kvalitet er det billig! Best på kvalitet gode på pris. Også godt egnet for kork og OSB. Osmo Hardvoksolje Topoil. Transparent behandling for innendørs bruk.


Osmo fargekart

Brukes til gulv, vegg og tak, samt alle typer interiør, som møbler, listverk, benkeplater, kjøkken etc. SE OSMO BROSJYRE MED FARGEKART HER. I motsetning til de fleste andre vaskemidler gjør rent uten å bryte ned voksfilmen. Vi har valgt ut åtte farger i et fargekart.


Dette er farger tilpasset det norske trendbilde i tiden fremover. Farger utenom fargekartet kan selvfølgelig spesialbestilles, men da må noe lengre leveringstid beregnes. Trendmessig ser vi at det blir mer populært med beige og brune toner på treverket, mens de kjølige, grå nyansene går litt.


Overflaten er silkematt og enkel å vedlikeholde. Leveres i fargeløs eller hvit transparent versjon. Kun en passende treutførelse kan møte behovene til ekte treverk, slik at det beholder sin naturlige skjønnhet og holdbarhet i lang tid.


Det skal alltid monteres lekkasjetrau under maskiner som står i rom med parkett så. Trestjerner Hardvoksolje for tre- og parkettgulv. Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig utseende. Thanks to our in-depth competence in both areas, we know what counts in wood products and finishes.


Osmo fargekart

Det trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Produktene har høy dekkevne og må påføres tynt, derfor er bustens lengde, tetthet og stivhet spesialtilpasset. Penslene er tilgjengelige i 2 5 og 100mm bredde.


Til privatmarkedet selges fortsatt mye lakkerte gulv, men vi ser at hardvoksoljer spiser markedsandeler også der, sier Tom Eidsether, general manager i OSMO Norge, som er leverandør av hardvoksoljer til både gulvprodusenter, håndverkere og vanlige forbrukere. Ditt valg, vi har mulighetene. Billige og gode løsninger. Kjøp direkte i nettbutikken.


Osmo fargekart

Leker til barn i alle aldre, samt barnslige sjeler. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Den trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Bruksområdet er alle typer tregulv, møbler, benkeplater, kjøkken etc. Produktet er basert på naturlige planteoljer og inneholder aktive ingredienser som beskytter treet mot mugg, alger og soppangrep.


Vi bruker cookies for å kunne gi deg en så inspirerende opplevelse som mulig når du besøker hjemmesiden vår. Les retningslinjene for bruk av personopplysninger. Den koster mer enn feks Jotun, men deler jeg det på antall timer spart med tidligere erfaringer så kommer jeg veldig godt ut av det likevel. Hvor lenge den holder i vær og vind gjenstår å se. Men så langt, veldig fornøyd.


Osmo fargekart

En gråaktig beige tone, dempet, men lun i tonen. Fin til lyse detaljer, dypere gråbeige, eller helt mørke brunsvarte farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg