mandag 16. mars 2015

Ekstra bord

Axleys sammenleggbare bord er et perfekt ekstrabord til anledninger når det trengs litt mer bordflate. Passer utmerket til både sommerfesten som oppussingen takket være den slitesterke overflaten. Et hjørnebord eller avlastningsbord kan gi stua det lille ekstra ved å stille ut lysestaker, blomster og annen dekorasjon.


Eller kanskje du er på jakt etter et lampebord for å vise frem den nye, fine lampen din? Sett sammen ditt eget bord med akkurat den bordplaten og akkurat de bordbena du vil ha!

Nyt friheten til å kunne velge mellom store bordplater og små bordplater, bordplater i tre og hvite bordplater, samt bordplater med skuffer. Hos oss finner du også sorte bordplater. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen. Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av.


Vi tilbyr sofabor hjørnebord og småbord i mange størrelser.

Praktisk og stabilt bord med bordskive i støpt plast og metall understell. Bordet er sammenleggbart, og har bærehåndtak. EXTRA er den ultimate nettsiden for alle som vil spare ti spare penger og spare miljøet. Få tipsene som hjelper deg å leve smartere! Norges største leketøykjede!


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Hvis du vil ha et ekstra sete ved siden av ditt, bestiller du billetten og det ekstra setet samtidig hos kundeservice.


Vi anbefaler at du bestiller minst timer før avgang, slik at vi får inn bestillingen din i tide. Du betaler den prisen som gjelder på bestillingstidspunktet. Vi har også belteforlengere om bord – bare spør. Nå kan du med andre ord sy fine plagg også til de store barna! Bord til restaurant, hotell og bar.


Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?

Levering på 3-arbeidsdager. Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Husk at du alltid kan kontakte oss dersom du trenger hjelp med bestillingen! Vær oppmerksom på at forhåndsbestilling av spesifikt sete på flyet ikke kan gjøres på Ving.


Sammenleggbart, praktisk bord som fungerer like godt på camping som til tapetseringsbor eller som ekstrabord på festen. Håndtak på siden som gjør det enklere å flytte bordet når det er lagt sammen. Når familien samles rundt et måltid utendørs, er hagebordet et helt sentralt møbel. Vi har både runde og firkantede bord , og du finner helt sikkert et som passer til din terrasse. Tectonic – pressede priser på bord ! I sortimentet finnes både bord for innendørs- og utendørsbruk.


Det riktige TV-møbelet gjør det enda hyggeligere å samles foran TV-en. Med et flott TV- bord blir ikke TV-en kun en nødvendighet, men også en av innredningen og en samlingsplass i hjemmet. Coop-medlemmer får kjøpeutbytte på alt de handler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg