torsdag 19. mars 2015

Dekketallerken glass

Galakse er en serie fat med klassiske, rene linjer. En serie som er lekker å pynte bordet me og vakker å servere mat på. Design: Maud Gjeruldsen Bugge. Vi hos glassoginterior.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.

Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Bli den første til å omtale dette produktet. CHRISTMAS TREE GLASS WHITE MM. Add to Wish List Add to Compare. BULL FINCH MALE GLASSFIGURE.


Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.

Alle våre glass og krystallprodukter er laget for hån med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere. Diamant er en vakker håndlaget dekketallerken fra Hadeland Glassverk. Passer veldig fint som gourmet-tallerken også. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Stor dekketallerken med diameter på cm.


Frakt tilkommer Sendes mot forskuddsbetaling Se gjerne mine andre annonser også, masse julepynt. For den virkelig luksuriøse borddekkingen finnes den eksklusive Diamond Golden Collection. Dekketallerken Beregnet levering 05. Med gylne dekketallerkener, vase, telysholder og skål kan du dekke et helt praktfullt bord til festen over alle fester.


Det unike bunnstempelet i gull gjør Diamond Golden Collection ekstra verdifull. Ta en titt innom ikea. Her finner du det meste innen tallerkener, middagstallerkener, asjetter og annet dekketøy tid gode priser. Glass brukes fra høyre mot venstre.


Der det brukes forskjellige drikke til de enkelte rettene skal man begynne med det ytterst til høyre. Det skal alltid serveres vann med rødvin. Men glass kan og plasseres i en gruppe.


Pga plassen så ikke sett på mer enn 3-glass på hver.

Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Jeg har lenge ønsket meg nye dekketallerken i tre, men dem er litt i ovekant dyre for min lommebok. Etter noen samtaler om utformingen og pris, ble vi enige.


Enten til hverdag eller til fest. Maria Montazami har latt én av sine leppestifter inspirere til Lipstick Pink Edition. I svak leppestiftrosa har hun designet to unike servisedeler, mingletallerken og dekketallerken.


Begge tallerkener er pyntet med relieffdekor i hviteste hvitt, elegant perlebor blomster og en elegant medaljong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg