onsdag 18. mars 2015

Trendy kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Trendy kjøkken inneholder for eksempel det sosiale perspektivet, hvor hele familien kan samles i ett rom. Både for å spise et måltid sammen, men også for å ha kvalitetstid sammen. For oss handler det om et kvalitetskjøkken for deg og din familie. Våre kjøkkendesigner finnes i mange forskjellige standardmål som gjør det mulig å sette sammen designet slik at det passer de aller fleste kjøkken.


Skulle du likevel ha bruk for et spesialmål, kan det alltid ordnes mot betaling. Avtal et uforpliktende møte og hør hvordan vi kan designe ditt nye kvalitetskjøkken sammen. Hva med å prøve en stripe over kjøkkenbenken, i stedet for fliser?

Tapet med geometriske eller organiske mønster er veldig trendy og gir deg et unikt kjøkken. RENT, RÅTT OG ENKELT: Ikke mye fiksfakseri her – et elegant, funksjonelt og ungdommelig kjøkken i grått og hvitt( Foto: Nordsjö Ohre Gold). Gloss er en urban og trendy kjøkkenmodell med slette fronter i høyglansmateriale som gir et elegant uttrykk og som er enkelt å renholde.


Når du ønsker et enkel kjøkken. Rene linjer, tidløs og enkelt design har gjort det minimalistiske kjøkkenet til mer enn bare et trendy kjøkken. Blant kjøkkenelskere er det spesielt den strømlinjeformede elegansen som gjør det enkle kjøkkenet til en favoritt. Kjøkken og stue i ett rom blir mer og mer vanlig. For å skape en helhet tar vi i bruk de samme elementene i begge deler av rommet.


En skjenk kan gjerne lages av kjøkkenskap. På bildet ser du HTH-kjøkkenet Horizon, der skapene fortsetter inn i stuedelen som bokhyller. Et åpent kjøkken er et sosialt kjøkken hvor man kan kose seg og kanskje lage mat sammen.


Uten overskap og takvifter står du dessuten mye friere når du skal designe ditt kjøkken. IKEA Det er en grunn til at IKEAs kjøkken har blitt så populære: ikke bare er de budsjettvennlige, men de kan enkelt forvandles til ditt drømmekjøkken på bare noen få steg. Nå er det flere kjøkkenprodusenter som tilbyr valgfrie farger. Og du trenger ikke bytte hele kjøkkenet. Tilbehør og tekstiler med farge bringer deg langt på vei mot et trendy kjøkken.


En nøytral koketopp som, BORA benkeventilator, er en sikker vinner på et fargerikt kjøkken.

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Her finner du en oversikt over alle de planleggingsverktøyene vi har på IKEA. Planleggerne gjør planleggingen og valgene enklere for deg. Det klassiske hvite og minimalistiske kjøkkenet vi har sett så mye av de siste årene, vil nå få en mørk konkurrent.


Sort matt vask likeså, kanskje med et armatur i gyllen messing og knotter av skinn. Dermed dekker de hele Kviks sortiment innen skuffer til både kjøkken og bad. I tillegg til den nye hvitfargen, skiller den nye skuffeserien seg ut fra de eksisterende grå skuffene på flere avgjørende områder som både øker funksjonaliteten og designen. Du kan velge blant mange modeller og kombinere disse med de benkeplater, håndtak osv. Special designet kjøkken med blide og elegante buede former i en frisk grønn farge (velg mellom farger).


Her kombineret med hvite skape fra gulv til tak. Tidløs Hvit er en klassisk front med en landlig utndertone. Dette er kjøkkenet for de som vil ha et klassisk kjøkken med karakter.


Benkeplater i eik og nostalgiske knotter i porselen sammen med Tradisjon gesimslister forsterker det landlige uttrykket. Jo mer trendy og moderne kjøkkenet var, dess mer stramt og blottet for dekor og detaljer skulle designet være. Men nå prøver den populære danske kjøkkenprodusenten HTH seg på en mykere linje.


Slik får du et trendy kjøkken ! Hos Linn Mari i nærheten av Drammen gikk de all in og malte takene i samme farge som veggene! Se så lekkert det er blitt. Mørkt kjøkken er virkelig brennhett om dagen og ser virkelig ut til å bli.


Om sort kjøkken blir litt for dramatisk for deg er antrasittgrå et perfekt alternativ. Med kontaktplasten Uni Matt Antrasitt Grå kan du gjenskape det trendy og tidløse kjøkkenet hjemme. Vet du hva det beste er?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg