torsdag 5. mars 2015

Klassiske gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos.

Rask og enkel handel på Ellos. Vi har interiør for hele hjemmet. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Hos Dekoria har vi alt, dit hjerte begærer.


Fra florlette, ultratynde voile gardiner , der kun lige fungerer som afskærmning med masser af lysindfal til tunge, tykke gardiner og mørklægningsgardiner, der lukker alt lys ude og skaber mulighed for et bælgmørkt rum i løbet af et splitsekund. I lægget slås der metalringe i selve gardinstoffet. Ringene giver et rustikt og trendy look til gardinerne. Lægget er rynket, hvilket skaber et blødt og afslappet look til dine gardiner og samtidig med til at give det klassiske gardin et eksklusivt udtryk. Højt til loftet, store vinduespartier og store åbne områder kendetegner ofte moderne arkitektur.


På grund af de høje lofter, minimalistiske møblering og hårde gulve øges efterklangen i rummet markant. De klassiske gardiner har fået en renæssance de seneste år. I Moogios gardinkollektion finder du over 3stoffer i forskellige farver, med forskellige strukturer og mønstre. Lad lyset skinne igennem et tyndt sommergardin eller luk lyset ude med et mørklægningsgardin.


Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk!

Klart koster skreddersydde gardiner mer enn ferdige gardiner fra kjedeforretninger. Men i motsetning til ferdiggardiner, behøver du ikke bytte ut gardiner fra oss hvert år, da de er ment til å være en møblering som vil vare i mange år fremover. Pris er avhengig av stil og størrelse. En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Klassiske gardiner i soverommet er best egnet til bruk i rom med følgende interiør stil: Klassisk stil. Her er ikke noe å si er nødvendig - perfekte gardiner for elskere av komfort, skjønnhet og harmoni. De kan bidra til å gjøre et hardt og upersonlig kontorlokale mykt og imøtekommende, og de kan dempe sjenerende støy. Her finder du vores store udvalg af klassiske gardiner.


Vores sortiment af gardiner giver dig valget imellem mere end 3unikke dessiner i høj kvalitet. Her er det fantasien som setter grenser for hvordan du vil ha det. Gi rommet prikken over i`en med flotte gardiner eller liftgardiner. Interiør Service skreddersyr det du trenger av gardiner , liftgardiner, puter og sengetepper. Vi leverer også alt av skinner og dekorstenger.


Cellbes på Internett og på postordre! Transparente gardiner med ett stort og flott trykk av en stående hjort. Hvite med grått trykk som definitivt også kan henge opp utover vinteren og ikke bare til jul.


Inkludert er vektstang og borrelåsskinne med glidere til oppheng av gardinskinnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg