mandag 2. mars 2015

Åsen solskjerming

Ett skjema-flere tilbud fra lev. Vi utfører alt innen glassmester- og glassarbeid. Markedsledende leverandør av vinterhager, rekkverk og skyvedører. Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her!


Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! I mer enn år har vi kun satset på dette området. Derfor kan vi garantere deg høy KVALITET! T Aasen solskjerming har alle typer innvendig solskjerming.


Kontakt oss for tilbud og gratis befaring idag. Følg vei til høyre for OBS Bygg. Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. Solskjerming utvendig - Et kjempestort utvalg.


Bestill gratis befaring her. Med over års erfaring innen markiser, plisségardiner, persienner, screen markiser og alle produkter innen innvendig og utvendig solskjerming , er vi i stand til gi deg den mest optimale løsningen – den som gir deg størst glede og er mest lønnsom over tid. Stavanger Markise og Persiennefabrikk har i mange generasjoner levert forskjellige typer solskjerming av høy kvalitet. Med vår ekspertise, gjør vi ditt hus til det perfekte stedet å være. Våre produkter tilfører hjemmet ditt noe personlig og unikt.


Med dine ønsker og vår kunnskap, finner vi sammen den beste løsningen for ditt hjem. Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser. Alle produkter er CE-merket og godkjent for bruk i Norge. Slik man styrer lyset inn mot filmrullen eller databrikken for en ønsket effekt, vil arkitekten bruke lys-åpninger for at lyset kan forme rommene.


Alle typer produkter til prosjekt og privat. Aasen er et soleklart valg innen innvendig og utvendig solskjerming. Skjerming av sollyset kan foregå på mange måter – alt etter dine ønsker og behov for lys og varme. Innvendig solskjerming.


Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk. All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti.


Vi har Norges største utvalg av markiser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg