onsdag 4. mars 2015

Tapet på soverom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Nå kan du tapetsere deg frem til denne følelsen, og ha den hele året. Ved å tapetsere en vegg, vekker du den gode og avslappende stemningen fra naturen. Dette soverommet har fått tapet på alle veggene, fra kolleksjonen Factory fra Borge.


Med tapet på soverommet kan du skape den stemningen som får deg til å slappe av. Drøm deg bort med tapet på soverommet - Soverom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer!

Tilsvarende på badet kan disse tapetene brukes så lenge man holder dem unna dusjsonen og badekaret. Beveger man seg inn i dette området er våtromstapet eneste alternativ. Egentlig er det vel ikke noen klare retningslinjer for hvilke tapeter som egner seg best til soverommet.


I utgangspunktet kan alle tapeter brukes på. En huskeregel på soverommet , er å velge rolige farger og mønstre. Velg en som er stilig og interessant, men fortsatt behagelig og avslappende. Husk at interiøret bør matche med tapeten , slik at det blir harmoni på soverommet. Med halm på veggen kan du være både trendy og miljøbevisst!


Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet. BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre. Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut? Camilla har gjort, krever mot.


Men så er det vel litt enklere å leke seg med ideer på soverommet , og som vi vet: den som intet våger, intet vinner! Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. Tapet topplisten finner du her!


Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke hoteller i tillegg til private hjem.

Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft.


I vårt utvalgte sortiment av tapet soverom finnes det garantert noe for alle. Når du innreder et soverom er det viktigste oppgaven å holde det enkelt, men samtidig behagelig og personlig. En enkel måte å skape en koselig atmosfære på er å sette inn noen duftlys og hyggelig belysning. Fototapet til soverom med ditt design er en genial måte å skape den rette stemningen på ! Det gir en fotorealistisk effekt og målene tilpasser vi nøyaktig til din vegg.


Her ser du våre mest populære farger på soverommet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger. Her på siden får du også veiledning og how to-guides når du vil friske opp soverommet eller skape en ny stemning av hule, hotell- eleganse, fransk boudoir eller noe helt annet. Skap en personlig atmosfære på soverommet med tapet og farger Kombinasjonen av tapet og veggfarger er en god måte å skape en personlig atmosfære på soverommet på. Du velger selv om den skal være frisk, intim, romantisk eller avslappende.


Berntsen har også noen personlige preferanser for hvordan soverommet skal se ut. Hotellene har hatt et bevisst forhold til dette med å kombinere soverom med oppholdsrom i mange år, og har blitt veldig gode på det. Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør. Alt føles så rent og luftig, og det er lettere å komme seg opp om morgenen. Lag et svalt soverom og velg farger som gir deg god søvn.


Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg