torsdag 19. mars 2015

Hvit tapet med sølv

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Flere varianter - Nem opsettning. Hurtig levering - Kjøp idag. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Tapeter i gull og sølv. Så enkelt, men absolutt vakkert.


Designet fås i fire sarte fargekombinasjoner med skimrende striper i gull eller sølv. Grafisk tapet skaper liv og løft til rommet, her kan du med stort hell tapetsere alle fire veggene.

Stilige striper med bølger i motsatt kontrast. Denne tapeten gjør ditt rom enestående i forhold til andre vanlige boliger. Den funker både kun på langsiden og i hele rommet. Inspirasjonen kommer fra de fredelige sommerdagene hjemme i mors hage, liggende i en hengekøye mellom to bjørketrær mens solen stråler gjennom bladene.


Denne hvite tapeten skaper den trygge og harmoniske følelsen som et hjem bør ha. Snøhvit tapet med effekten av under tavlen og lerret i blomst vil være hensiktsmessig i stilene Provence og Shebbi-chic. Vegger med utsøkte mønstre, ornamenter, sølv eller gullmønster vil dekorere rommene i klassisk stilistikk. Her, silketrykk utskrift, tapet med preg eller paljetter er passende. Hidden Garden er en tidsriktig tapetkolleksjon som byr på friske, inspirerende design og tidløse klassikere i varierte farger.


De mange ensfargede variantene med tekstilstruktur kan enkelt kombineres med mønstrene, eller brukes alene på alle fire vegger. La deg inspirere til å kombinere og dekorere med vakker tapet. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side.


Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet. Sort, hvitt og grått er hovedfargene i huset, med lilla i flere nyanser som aksentfarger. Hver eneste dag får vi jobbe med noen av verdens flotteste interiørprodukter, og sammen med våre kunder er vi med på å gjøre deres hjem enda finere og triveligere å komme hjem til.

Med et enormt utvalg av tapet , tekstil og maling kommer vi borti mange ulike interiørmiljøer. Før tapeten festes på veggen er det viktig at du sparkler veggen for at den skal bli glatt og fin. For å unngå å se sparkelskjøter bør du også grunne veggen i samme farge som tapeten. Deretter er det bare å gyve løs på selve tapetseringen. Ofte er det å velge hva slags tapet man skal gå for det vanskeligste med hele prosjektet.


Et QuickUp- tapet (non woven-materiale). Lett å tapetsere, limes rett på veggen. Det produseres med hensyn til vårt miljø, tåler vask med såpe og vann, og har høy lysekthet. Rullengde 1m, bredde cm.


Hvitt tapet høres kanskje ikke særlig spennende ut, men det er helt til du har sett dette tapetet! Du vill sikkert bli overrasket over hvor stor forskjellen faktisk er mellom en hvitmalt vegg og en vegg tapetsert med hvitt tapet ! Før du starter å tapetsere er det viktig at du har valgt rett tapet til riktig behov og stil. Her er et klassisk ornamentert mønster kombinert med en moderne farge, noe som gir et tidløst og elegant preg. Ved hjelp av våre tapeter og fototapeter med høyoppløste motiver i svart- hvitt er det enkelt å redesigne et rom med vakre landskaper og mønstre.


Hvem har sagt at et tapet må være småblomstrete og fargerikt? Denne tapetkolleksjonen i hvit vinyl med lekre og moderne mønstre gjør hvitt på. Fra elegante pianotangenter og dekorative mønstre til bakgrunner med. Hvit (20) Lilla (1) Muldvarp (4) Orange (1) Pink (6) Rød (2) Sort (4) Sølv (1). Spar mye på vårt store utvalg Etiketter og tape til merkemaskiner og andre.


Vi vet at mange elsker interiør i hvitt og sølv – og disse fargene passer også perfekt nå i julen. Her har du et utvalg nydelig julepynt til din stil! I serien Wall finner du ensfargede tapeter med eller uten mikromø. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Ved at du fortsetter å bruke Maxbo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg