tirsdag 3. mars 2015

Mørk kjøkkeninnredning

Om du går svart kjøkkeninnredning på en hel vegg, er det fint å bryte opp med for eksempel en hylle til kokebøker. Hvitevarer i stål gir også et lite avbrekk i den svarte veggen, slik at den virker mindre massiv. LES OGSÅ: steg til et mer personlig kjøkken. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken.


Kvik har levert kjøkkener i dansk design i mer enn år.

Hos Kvik får du en romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi. Mørk design med wow-effekt. Mørke kjøkken er den nye trenden som får deg til å glemme alt om det sikre, hvite kjøkkenet. Oppdag hvorfor vi elsker de mørke.


Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet? Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Toril hadde gulnet panel og gammel kjøkkeninnredning fra tallet.

Finn ditt drømmekjøkken! Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. De åpen hyllene gjør ditt kjøkken til ditt utstillingsrom. Her kan du stille ut tingene som betyr mest for deg, og dermed gjøre din kjøkkeninnredning unik. Bruk godt verktøy, så går arbeidet mye fortere.


Spør i fargehandelen om maling som passer, og den må tåle slitasjen på en kjøkkeninnredning. Følg deretter anvisningen som står på malingsboksen nøye. Ulike leverandører har ulike systemer. Lys kjøkkeninnredning fortsatt i skuddet.


Svært mange av de som kontakter oss har en mørk , gammel kjøkkeninnredning som de ønsker å erstatte med lysere og mer moderne farger. Enkle, minimalistiske profiler er også en tydelig tren men vitrinedører står også høyt på ønskelisten hos mange. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken, ta kontakt med en av våre forhandlere. Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.

Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Er du snarere av den dystre sorten, kan du la din indre gother få komme til overflaten på kjøkkenet. HTH har modellen Straight sort høyglans, en lekker håndtaksfri kjøkkeninnredning i svart, høyglanset overflate. Høyglanset moderne eleganse.


På jakt etter nytt kjøkken? Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. Det er i tillegg et miljøvennlig tiltak, hvis du allikevel har et kjøkken som er funksjonelt. Vi har mange stiler, farger og løsninger. Har du nettopp flyttet, og ønsker en umiddelbar forandring, uten å måtte investere i et nytt kjøkken, så er dette en god måte å oppgradere hjemmet på.


Helt perfekt til det lille kjøkkenet mitt. Se flere fra denne paletten i det nye fargekartet, kanskje du også finner den fargen du har lett etter. Moderne kjøkkenmodell med slette og slitesterke melaminbelagte fronter i stående trestruktur.


Sjatteringene gir overflaten et levende og organisk uttrykk. En gammel kjøkkeninnredning kan bli som ny etter en omgang maling. Og med riktig maling og verktøy kan en enkel jobb gi et prikkfritt resultat! Justøy – mørk eik heltre skuffefront.


Det nye kjøkkenet ditt skal ha personlighet. Denne designfronten i sort eik er i eksklusivt massivt tre, med flotte trestrukturer som skaper liv og varme og personlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg