tirsdag 17. mars 2015

Møreroyal farger

Les mer om vår 50-års råtefrigaranti. Sol, varme, vin nedbør og fukt som utsettes trevirke vil gjøre at det endrer seg over tid. Treet leveres i seks fargetoner: Nordisk sort, Tjærebrun, Låverø Leirgrå, Okergul og Værgrå (upigmentert).


Vi gjør oppmerksom på at dette er transparente farger og at fargen kan variere fra produksjon til produksjon. Men det kan vi sikkert diskutere side opp og side ned med.

Dette er oker, rød og brun. Nøytral vil fremstå som gyllenbrun på grunn av den store mengden olje som er innkokt. Ut fra dette anbefales denne mest brukt på terrasser, støyskjermer og gjerder, samt takbord. Jeg spurte formannen hos byggmesteren om han kunne kjøpe inn en olje og litt utstyr slik at jeg selv kunne behandle kappflater, søyler og dragere.


Han kjøpte noe som heter TreOlje Royal Ekstra - produsert av Norsk Royal AS. MøreRoyal skal brukes der det settes krav til miljø, holdbarhet og vedlikehold. Denne kom ferdigblandet i RB.

Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Velg riktig farge til ditt hus 07. På grunn av treets iboende egenskaper vil fargen variere ut fra hvordan treet suger farge. En fasade, eller terrasse, med royalimpregnert materiale vil derfor ha et rustikt utseende. Kundene våre blir stadig mer bevisste på hvordan fasaden på husene skal se ut, og de fleste ønsker at skruene skal være minst mulig synlige.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam non placerat ante. Talgø PlusConcept - 3D designer.


Hei, Vi skal renovere huset og vurderer å benytte MøreRoyal kledning i fargen setersvart RS. Har dere noen gode forslag til farger som kan passe til staffasje? Skjermet beliggenhet i skog.


Vi liker best den naturlige, som ikke er tilsatt farge , men det er vel også den som forandrer seg mest over tid. Det blir MøreRoyal på oss. Høvlede og uhøvlede flater har også ulikt pigmentopptak og kompliserer dette ytterligere.


Normalt kan terrassebord fra MøreRoyal stå i – år før første vedlikeholdende behandling, dersom du ikke vektlegger det kosmetiske.

For å beholde fargen , er det derimot anbefalt å bruke MøreRoyal treolje. Under legging bør alle kappflater påføres olje for best resultat. Eventuell overflateolje på leveringstidspunkt tørkes av med en fille.


CMYK skaper ulike farger i en subtraktiv prosess ved hjelp av fire farger eller blekk: cyan (blå), magenta (rød), yellow (gul) og black (svart). Behandlet på alle sider, mer formstabilt en annen impregnert trelast, dobbelt behandlet og ferdig farge satt. MøreRoyal er PEFC sertifisert og er hyppig brukt i BREEAM-sertifiserte bygg.


Ved montering av terrassebord med varme- eller royalimpregnering anbefaler vi å bruke A(syrefast) skruer. Disse bordene er kokt i olje og kjennetegnes ved at de har en glatt og rillet side. De kommer i to farger - sæter-aktig brunt og moderne, tidløst grått - og finnes i fem ulike vendbare dimensjoner. Resultatet er en tørket trelast som er innoljet på alle sider.


Oljeforseglingen reduserer fuktopptak, svelling, krymping og sprekking, og gir et stabilt virke. Oljen kan tilsettes fargepigmenter, og royalimregnert trelast leveres i tre farger (oker, rød og brun) foruten nøytral. Fargen kokes inn i treverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg