tirsdag 3. mars 2015

Muuto design

Muuto design

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Se utvalget og la deg inspirere! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


David Geckeler studied industrial design in Berlin and Copenhagen. Currently, he is exploring the wider area of industrial design , focusing on furniture, interior, tableware, and lighting. Introducing our new designs —an elegant Scandinavian lounge chair, new perspectives on modern outdoor furniture, a series of café tables and more. Det er et merke som følger deres design DNA til punkt og prikke.


Deres belysning har bløte og elegante former, som likevel kommer med en rå kant, som gjør lampene unike og uimotståelige. Ved å utvide denne arven med fremtidsrettede materialer, teknikker og fet kreativ tenkning, er vår ambisjon å levere et nytt perspektiv på skandinavisk design. Lampen er utstyrt med en dimmer som lar deg velge mellom tre ulike lysstyrker, der lyset kommer ut gjennom begge endene av lampehodet.


Bruk beam lampe som arbeidslys på kontoret, som stemningsbelysning i stua eller som en leselampe på nattbordet. Håndplukkede skandinaviske designere får frihet til å utrykke sin indivduelle designfilosofi og historie gjennom møbler og hverdagslige gjenstander. Produkter i nytt og orginalt design som gjenkjennes for sitt ”muutos”.


Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel og effektiv levering! Our designs find their starting point in the values of Scandinavian design with a modern expression, bringing new perspectives to table design. Instructions Choose and drag modules from the left.


Muuto design

Place on floor or wall to create your own unique Stacked setup. To remove a module click on it. Dots, Restore basket, Outline, Control lamp m. De håndplukker de mest lysende designtalentene i Europa og gir de fritt spillerom til å uttrykke hverdagens objekter.


MUUTO lamper er til alle som vil skape et hjem med flott design til overkommelig pris. MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver. Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden. En kul lampe i en nydelig sennepsgul farge.


Muuto design

Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Finn din danske design favoritt hos oss. Teknikker, materialbruk og kreativ tenking har gjort dem til en spennende aktør i markedet. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn.


De prioriterer nytenkende materialer, teknikker og dristig kreativ tenkning. Du kan se nærmere på Compose, Oslo og Outline serierne, som alle er sofaer, hvor komfort og moderne stil har været vigtigt for designerne. Your have not selected any image. For oss god design starter med den personen. Vi håndplukker de lyseste design talent i Skandinavia og gi dem frihet til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander.


Muuto design

Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett. Norges førende designbutikk. Alltid gode tilbud og rabatter. Slik sørger de for å skape lampe designs som holder den nordiske ånden i live.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg