tirsdag 31. mars 2015

Klesstativ hay

Klesstativ hay

Stort utvalg av klesstativ hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Da er garderobestativ en ideell løsning.


Samtidig tar garderobestangen opp lite gulvplass. Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på. Plastføtter hindrer riper i gulvet. Det er plass til esker eller. Her finner du stumtjenere av merker som House Doctor, Muubs og Ferm Living.


Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Praktisk klesstativ av rustfritt stål. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Hvit, Svart, Grå, Metall, Høyde. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Klassisk klesstativ som passer like godt på altanen som i klesskapet. Hay sine prinsipper om god design til rimelige priser gjelder for Wrong for hay også. Gjennom denne kolleksjonen får de bruke sitt veletablerte produksjon og distrubusjonsnett samtidig som de får en innsprøytning av Londons kreative energi.


Hay og Wrong for Hay sin kolleksjon inneholder møbler og tilbehør til de fleste behov. HAY sine produkter passer like godt til en bedrift som til din private bolig. Her er kvalitet og design godt ivaretatt og produktene fra HAY har gjennomført god kvalitet. Da mange av møblene til HAY allerede har blitt såkalte designikon er det verdt investeringen å kjøpe møbler produsert av HAY. Toj klesstativ fra Normann Copenhagen har et industriell og enkelt uttrykk.


Dens funksjon er tydelig og dens enkle konstruksjon gir plass til klær, sko og vesker. Bruk Toj i hallen, i stuen, på kontoret eller på soverommet. Toj bidrar til å organisere dine klær, sko og vesker i en stilig måte.


Klesstativ hay

Material: Ask og stål. Klesstativ og salgsfremmende produkter. Georg klesstativ fra Skagerak, designet av Christina Liljenberg Halstrøm. Ingen skruer, bare en enkel og perfekt løsning for gangen eller soverommet. Selges grunnet plassmangel.


I samme serie finnes også en smalere variant, samt noen bord med samme ben. Loop Stand wardrobe er et klesstativ for det moderne hjemmet. Med sine tre ben av pulverlakket stål står stativet elegant og stabilt. Designet av Leif Jörgensen.


Klesstativ hay

Hos oss finner du praktisk klesoppbevaring. Alt fra kroklister og hattehyller, til stumtjenere og komplette løsninger med skohyller og paraplystativ. Kule stativ fra danske Hay.


De er godt brukt og fremstår som slitte, derfor den lave prisen. Jeg har tre sorte og to hvite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg