mandag 16. mars 2015

Hylle hvit

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Oppbevaring til lave priser.


Hylle hvit

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken hylle passer ditt behov?


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Du får plass til mye uten at møbelet tar opp for mye plass i rommet.


Ulike veggmaterialer krever ulike typer festemidler. To funksjoner i ett møbel – åpne hyller til oppbevaring av rene håndklær, og en håndklestang til de du bruker. IKEA - EKET, Veggmontert hylle, hvit , Med den veggmonterte EKET gjør du best mulig bruk av veggflaten, samtidig som du frigjør gulvplass. Hylle ABILD 120xhvit. Monteringen går raskt og enkelt siden trepluggen klikkes i de forborede hullene.


EKET veggskinne til montering på vegg følger med. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen.


Velg mellom firkantede, runde og ovale hyller i materialer som metall, messing, bambus og tre. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Vi tilbyr også lakkerte trehyller. Her finner du alt ifra en skandinavisk hvit hylle , til hyller i vakker svart.


Så klart tilbyr vi også hyller i flere material enn bare tre. Hva sies om en rustikk hylle i metall, eller en stilren glasshylle eller hylle i messing med eksklusivt uttrykk? Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem.


Hylle hvit

Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem.


Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Se kampanjepriser her! Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Se lagerbeholdning i butikk Pr.


Vi har små hyller som Fungi fra Menu, til Stringhyller som kan kombinderes akkurat som du vil og reoler fra Hay og Muuto. Kontorhylle produsert i slitesterk og lettstelt laminat. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


For å være sikker på at hyllen passer overalt i huset, kan vi tilby forskjellige lengder fra til cm. Pythagoras hylleplate, hvit , fra Maze. Leveres med dots i eik.


Hylle hvit

Pythagoras er et unikt hyllesystem inspirert av geometrien, og passer utmerket i hverdagsrom som stue og kjøkken, så vel som i gangen, på kontoret og på soverommet. Ved å kombinere hylleplatene med tilhørende hylleknekter, kan du skape ditt eget personlige uttrykk ut fra smak og behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg