torsdag 12. mars 2015

Nordisk tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. Her finner du tapet i en spennende blanding av enkel og minimalistisk grafikk, med elementer fra den nordiske naturen.


Fargerik blomster tapet. Skap et vilt og vakkert kjøkken i forfriskende farger med tapetet Colourful Living fra Borge. Et dekorativ tapet som gir dybde til rommet, fungerer fint som en fondvegg - men er du freidig så tapetserer du alle veggene. Her blir det fargefest til frokost!


Hvis tapeten ikke skal være for dominerende i dit rum, er det nordisk tapet du skal søge efter. Det vil si at tapeten kan sees på våre Maxbo Stormarkeder: Vækerø, Alna, Hvam, Hamar, Fredriksta Lier, Tønsberg og noen andre varehus. Den kan allikevel bestilles hos alle MAXBO Varehus. Men følelsen av det lyse, naturlige lette vil ikke forandre seg. Dette er stilen for deg som liker å komme hjem til det rene og enkle, men som ikke vil ha det kjedelig av den grunn.


Tapeterne i denne kategori er meget afdæmpede i farverne, og mønstrene lægger vægt på det arkitektoniske aspekt. Nordisk stil i soveværelset. Bestill fototapet online hos Happywall.


Nordisk tapet

Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Gratis frakt og tapetlim inkludert. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Borge tapet som du ikke finner her? For den svenske designeren Teija Bruhn er nettop komposisjon viktig.


Nordisk tapet

Hun har sine røtter i det nordligste Finlan og har arbeidet med tapet - og tekstildesign for blant annet Decor Maison og kunder i Japan gjennom snart år. Colony tapet Coloured by Studio Engblad Colourful Living Colourful Nature Colourline Communication Contemporary Restyled Country Garden Crayon Creativity Curio Daily Details Dawn Decorama EasyUp Delicate Chic Destinations Earth Eden Everyday Moments Exotica Exotique Expressions Falsterbo II Fashion Favourite Twist Florentine II Flowers. Det kan være rart at have lidt dæmpede farver i et rum, der har til formål at skabe ro. Med krevende planløsning er det ikke enkelt å utnytte plassen maksimalt uten å gå på akkord med interiøret, men både Nina og barna er strålende fornøyd med resultatet. På gutterommet er et blått tapet med biler blikkfang over sengen - og resten av innredningen går i samme fargeskala.


Tapet er ikke bare vakker veggdekor. Det vekker også ulike følelser hos mennesker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg