mandag 9. mars 2015

Collage ramme

Collage ramme

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 5kr. La fantasien fly og lag fine collager av bildene dine ved hjelp av våre flotte rammer. Enten du vil ha en stor eller en liten collageramme finner du det lenger ned her i vårt store utvalg. Du kan alltid bruke dem både i stående og i liggende format, slik at det skal bli lett for deg å finne riktig ramme.


Størrelser fra 15xtil 50x70. Vi har også collagerammer for bilder som er perfekte for kontoret dersom man vil ha familien med seg på skrivebordet. Collage kan også bestilles på ekspress.


Det er aldri feil å ha en collage av familien sin med seg hver dag, eller hva? Er man flere eller færre i familien, er det bare å velge en annen type ramme som passer. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


En ramme matte er et tykt papir kant plassert mellom rammen og bildet, og brukes for å fremheve det innrammede bilde. Nå kan du også få din collage trykket på ekte lerret! Perfekt til alle som legger vekt på høy kvalitet og vil sette et personlig og unikt preg på sitt hjem. Moderne collageforslag hjelper deg å med å designe din collage sånn at den blir akkurat slik du ønsker. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj.


Collage ramme

Vanskelig å velge ut ett bilde? Jeg skjønner det kan være en utfordring for å bestemme seg for bare èn favoritt, derfor er det fint å ha muligheten til å lage collage med flere bilder. Jeg lager collage med tre eller flere bilder og sender alltid et utkast på e-post slik at du kan godkjenne det først. En collage er en morsom og enkel måte å tilpasse en rekke dagligdagse husholdningsartikler.


Lage en collage ramme er en enkel, kreativ introduksjon til kunsten collage. Alt du trenger er en ramme , noen gamle blader, saks, lim og litt tålmodighet og kreativitet. Her ser du hvordan du kommer i gang. Først samle dine materialer. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.


Tænk på at få en collage fyldt med herlige billeder af ens favoritøjeblikke. Hvis du er kreativ og elsker at pusle med hobbyprojekter, er en collageramme det perfekte valg, når du leder efter en ny ramme , uanset om det er til dig selv eller til en, du holder af. Står du og mangler billige billedrammer til dine familiefotos, plakater eller kunsttryk?


Collage ramme

Mulighederne er mange, og du bør derfor tage dig god tid til at kigge på de mange forskellige løsninger inden for rammer til billeder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg