tirsdag 24. mars 2015

Retro salongbord

Stilfulle designede stuebord. Finn et salongbord som passer resten av innredningen. Se utvalget vårt her. Sofabord til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Bra stand salongbord Kan levere i Oslo for 100kr. Retro salongbord 6kr. Bordet har vært i bruk inntil nylig. Bordflaten har jevnlig blitt behandlet med olje for å bevare glansen.


Selges grunnet kjøp av nytt. Bredde 65cm Lengde 130cm Høyde 5Må hentes. Hazlemere er produsert i eik og eikefiner, lakkert for enklest vedlikehol og er tidløst og klassisk i uttrykket.

Noe som tydelig gjenspeiler seg i enkelheten i dette retro salongbord ,lakkert eik og med hylle av eikespindler. Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse! Pene salongbord til billig pris! Hos Furniturebox finner du garantert et sofabord for deg.


Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Når du handler på retro. Hos oss finner du alltid et stort utvalg av stuebord i flott design som er designet for å passe med våre egne sittemøbler. Velg mellom stilriktige salongbord , avlastningsbord og sofabord.


Vi har også glassbor trebord og marmorbord i god kvalitet, så du finner garantert et bord som passer inn hjemme hos deg. Sirkulære bordplater i teak. Kobberben som avsluttes i teak kuler¨. Men faktum, kjøkken er viktig del av hus. Leveres i: Natur, Røkt, Grå, Hvit og Ekstra Hvit- oljet eik.


Moderne retro serie i heltre eik. Leter du etter det perfekte stuebordet, finner du flere stilfulle og lekre salongbord med vakre detaljer i glass, tre eller metall. Chilli tilbyr også herlige sofabord med et annerledes og unikt design som på samme tid passer inn i flere innredninger.

Spennende nyheter med klassisk elegante former, retro , moderne glass og praktiske løsninger. Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg. Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår. Møbler og interiør på nett!


Hurtig levering over hele landet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg