onsdag 4. mars 2015

Glasstak bergen

Vi leverer, tilpasser og monterer glasstak etter dine behov. Få et pristilbud i dag. Våre montører er dyktige, rimelige og har lang erfaring. Ta kontakt for tilbud.


Vi hjelper unge ut i arbeid.

Vi skreddersyr glasstak i vedlikeholdsfri aluminium. Se mer og kontakt oss her! Motorisert glasstak til terrassen som skreddersys på mål til ditt prosjekt. Sjekk ut Glasstak Bergen.


Glasstak gir en luftighet og den slipper lys inn enten det er på terrassen din eller i inngangspartiet. Vi har mange fornøyde kunder i Bergen på våre løsninger på glasstak. Med våre dyktige fagfolk kan vi tilpasse og beskjære glasstak akkurat slik du vil ha det.


Bergen Markiseindustri AS leverer de flotteste glasstak på markedet fra tyske produsenter, her får du prisvinnende design og innovative løsninger.

Velg blant mange modeller med og uten integrert solskjerming i tak og vegger. Med et glasstak kan du la dine møbler stå ute uansett vær. Rekkverket er vedlikeholdsfritt, med slanke profiler og meget stabilt. Glasstak – Spennende og Populær Byggningsdetalj Glasstak kan være en utrolig spennende materiale å tilføre huset eller bygget ditt.


Glass er et mye brukt materiale i tak. Det gir oss en god romfølelse, og dagslys har positiv innvirkning på mennesker helse og trivsel. Veranda Vinterhager og hagestuer blir produsert i Bergen spesielt tilpasset norske forhold og produseres etter dine spesifikasjoner. Du trenger ikke å ta hensyn til ”standard moduler”, fordi du selv bestemmer størrelse og fasong og ikke minst fargen på de vedlikeholdsfrie aluminiumsprofilene!


Glasstak har en lavere isoleringsgrad enn isolertak, og egner seg derfor kun som tak til sommerstuer og til hagestuer for en utvidet sommer. De nedenstående valg gjør du selv i dropdown menyen. Valgene er følgende: REISVERK Velg med eller uten reisverk til ditt glasstak. Reisverket er laget av grunnbehandlet limtre av gran.


Vi har over års erfaring og mange fornøyde kunder i Bergen. Vi kommer også på hjemmebesøk, gjerne på kveldsti og foretar måltaging, gir råd og veiledning med prisoverslag, helt uforpliktende for deg. Glasstak uten resiverk som både er herdet og laminert for høyest sikkerhet. Alle profiler til taket er i ubehandlet aluminium.


Unik E-profil foran og bak.

Gummiliste (i EPDM) i profil over og under platen for ekstra tetning. EPDM er en syntetisk gummi som gir stabilitet og er motstandsdyktig mot forhold som vær, varme, sollys, ozon og syrer. Et glasstak fra Veranda skreddersys selvsagt til ditt behov.


Fra små glassbaldakiner til store vinterhagetak med bæring i stål og aluminium, eller tak med monteringsprofiler som legges på din egen trekonstruksjon. Vårt hovedfokus er å levere produkter av høy kvalitet til en god pris og vi har over års erfaring fra glassbransjen. Med flere tusen laminerte sikkerhetsglass på lager bygges og monteres glasstak i alle formater og vinkler med bjelker og omramming i tørket impregnert furu. Tak ut fra vegg over terrasse.


Glasstak Bergen - skyvedører, glassikring, vinduer, døgnservice, dørautomatikk, glassdører, fasadeentreprenører, aluart, aluminiumsdører, aleminiumsdører. Vi produserer og monterer glasstak til både private hjem og næringsbygg i Bergen og omegn. Ved levering av glasstake, er det viktig at alle detaljene blir riktig for å oppnå et godt resultat og tett glasstak.


Glasstak i Bergen – Ekstra viktig å være nøye Vi har levert glasstak til kunder i Bergen i over år. Glasstak , Entretak og baldakiner i solid kvalitet og moderne design. Våre produkter er utviklet og testet til det nordiske klima. Vi tilbyr også montering.


Glassbaldakinene er elegante og gir et stilrent og minimalistisk preg på ditt inngangsparti. Når du kjøper Entrétak, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Glasstak lages etter ønske og kan produseres i en rekke varianter.


Den moderne designen vil tilføre bygget stil og funksjonalitet, samtidig som det beskytter døren. Ingen ventetid på leveranser av glass fra underleverandører! Det bør være et godt utgangspunkt for å få til en konstruksjon med glasstak over gaten, mellom husene. Det må gjøres slik at en får tett tak og kan gå tørrskodd gjennom byens hovedgate.


Gaten bør stenges for trafikk slik at en kan utvide butikkene - ut på gaten med salgsboder samt gjøre rom for kafeer og restauranter i midten av gaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg