torsdag 12. mars 2015

U formet kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Utformingen gir tydelige arbeidssoner, men det kan føles trangt når flere arbeider samtidig.


Denne løsningen krever også ekstra planlegging med tanke på oppbevaring, da mye av arealet til oppbevaring under benkeplate går med til hjørneskap.

Nydelig kjøkken plass. En uvanlig kjøkken med tre benkeplater. Senti Mat er et elegant og funksjonelt kjøkken i dansk design. Legg merke til frisidene i kjøkkenet , som går helt ned til gulvet og gir et flott møbeluttrykk. Senti- døren er håndtaksfri med TouchSlide-funksjon, slik at du bare trenger å dytte lett med hånden, kneet eller hoften for å åpne.


Hvis kjøkkenet ikke har en gjennom ordningen,kvadratisk eller rektangulær form, og av tilstrekkelig størrelse, og man trenger for å plassere et stort antall lagersystemer og forskjellige kjøkkenapparater, den U -formede layout for deg. Når det er et helt hus som skal innredes, som her, bør materialene harmonere med hverandre for å skape et hele. De grepsløse frontene gir innredningen et renskårent, grafisk preg.

Hvis du har et romslig kjøkken , kan du også installere en senter øy. U-formet kjøkken – den perfekte løsningen for tilrettelegging av plass på kjøkkenet. For det første er det veldig praktisk for å. Nå står det et L- formet kjøkken der. Men har veldig lyst på U formet , dvs kjøkken på alle tre veggene.


Tror dere at det kan bli fint, eller er det for liten plass? Det er åpen kjøkkenløsning og stua er veldig stor, så spiseplassen er på stua. Eventuelt kan den ene siden være frittstående og slik være en kombinert arbeidsbenk og spiseplass, med spisestoler på motsatt side av arbeidsplassen. Ensidig I det ensidige kjøkkenet er alle arbeidssonene samlet langs én vegg.


Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Maksimalt med benkeflate, noe som skaper utmerkede forutsetninger for et godt arbeidsmiljø i kjøkkenet. U-FORMET KJØKKEN : Innredningen er fra Multiform, benkeplaten er i Corian, flisene er kjøpt på Marrakech Design. I et U - kjøkken er det en fordel om man liker å arbeide nær hverandre ettersom arealene i kjøkkenet kan bli ganske små.


I våre hjørneskap får du plass til mye oppbevaring. Denne anvisningen viser anbefalte løsninger for kjøkken i boliger. Anvisningen gjør også rede for krav til kjøkken i byggteknisk forskrift (TEK17).

Mer informasjon Finn denne og andre Pins på Kitchen av Ann-Karin Nikolaisen. Her får du mye oppbevarings- og benkeplass. Har du et stort kjøkkenrom, har du mulighet til å innrede det med et U - kjøkken. Husk på at det ikke blir for langt mellom de tre arbeidssonene – vask, komfyr og kjøleskap – slik at du slipper å bruke unødvendig energi på å bevege deg imellom dem.


Et åpent kjøkken i flere forskjellige grånyanser hvor vi ved hjelp av enkelte innslag av møbler i trefinér lager den interessante kontrasten. Sterk fuchsia-rosa er brukt for å live opp rommet, og en liten touch er nok til å gjøre atmosfæren lys og munter. U - formet , dagsaktuelt oppsett. Jo mer sentral beliggenheten er, desto bedre. Kjøkken fra 60-tallet kan inneholde vakre teakdetaljer og klassiske håndtak som kanskje skal gå igjen eller spares til det nye kjøkkenet.


På denne måten vil atmosfæren være mer vennlig og innbydende. Ved å ta vare på en del av kjøkkenet og kombinere det med nyere og mer moderne løsninger kan man ofte skape en positiv kontrast og karakter i kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg