onsdag 11. mars 2015

Avstand kjøkkenøy

Velg en stil som passer ditt kjøkken. Se utvalget vårt og kjøp kjøkkenøy her. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Kjøkkenøy kan gjøres enkelt.

Vi har lyst på ei lita øy i vårt nye kjøkken, men da får vi ikke mer enn ca. Jeg har prøvd meg frem til at jeg synes alt over 100cm er mer en god nok klaring, men er usikker på om vi kommer til å angre i ettertid. Kom vi fram til en løsning med høyskap på langsiden og en kjøkkenøy som går parallellt med med høyskapene.


Problemet er at avstanden mellom kjøkkenøy og høyskap (og på andre isden mot vegg) er på cm. Feilen er verken stor eller uopprettelig, men den er irriterende. Hengsler du skapdørene feil vei gjør du det litt mer tungvint for deg selv hver gang du skal hente en tekopp fra skapet - og hver gang du skal rydde den tilbake.


Avstanden mellom komfyr, oppvaskbenk, og kjøleskap (det så kalte arbeidstriangelet) bør ikke være for langt.

Vann og avløp kan ofte flyttes sidelengs uten større inngrep. Ventilasjon kan også flyttes, men jo flere bøyer du får, desto større motstand og dermed dårligere kapasitet. Man kan plassere kjøleskuffer i øyen, som kan frigi plassen fra konvensjonelle kjøleskap.


En mikroovn kan plasseres i øvre delen av ett skap under benk og dermed skjules på innsiden av øyen. Siden øya er frittstående, blir gangsonene og flyten i rommet veldig bra. Rundt kjøkkenøya spiser vi, omgås og lager mat sammen.


Smarte funksjoner i kjøkkenøya? I dag finnes det mange smarte funksjoner som gjør seg i en kjøkkenøy. Dette er en smaksprøve på artikkelen i lav oppløsning. Klikk på knappen Last ned artikkel og få artikkelen i høy oppløsning.


Det blir likevel på egen risiko, da det er et avvik på monteringsanvisning. Få mer benkplass og oppbevaringsplass med kjøkkenøy. En kjøkkenøy bør aldri monteres rett på en parkett.


Det finnes mange muligheter for kjøkkenøy dersom du har nok plass tilgjengelig, men en kjøkkenøy egner seg best i store eller åpne kjøkken , mener pressekontakt i Ikea, Gudrun Lægreid. Når vi gikk litt rundt og så på kjøkkenløsninger syns vi 1ble minimum, men man kan vel ikke si det for sikkert før man faktisk bor med det ei stund. Uansett, deres planløsning ser ikke ut.

Skal du planlegge nytt kjøkken? Se våre tips til hva du må tenke på ved kjøp av nytt kjøkken her! Den ideelle avstandenen mellom øya og øvrige ska er 110-1cm. Da blir billigløsningen fort unødvendig dyr.


Mindre bør det ikke være, for hos er det i knappeste laget når flere enn èn skal delta i matlaging. Vi gjorde en gedigen bommert i planleggingen da vi plasserte oppvaskmaskinen. Sokkellisten til kjøkkeninnredningen vil skjule avstanden til kjøkkenbeina. Bygging av kjøkkenøy Ingrids BloggPuh! Denne uken har vi benyttet til å male gangen og bygge kjøkkenøy , og sistnevnte er ikke bare bare!


Bygde nytt kjøkken selv, faen for et slit. Du kan bruke softpærer eller matte stifthalogener. For å unngå å skygge for deg selv når du jobber, kan du måle bordets bredde, ta en tredjedel av målet og. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Kjøp kjøkkenøy på IKEA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg