torsdag 5. mars 2015

Fargekart gulvmaling

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Finn fargekart gulvmaling nå på Kensaq. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.

Vi tente umiddelbart på ideen. I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar. Vi har produktet som passer ditt. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart.


Maling er flott for deg som. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Farger til både interiør og eksteriør.

Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Egenskaper: Hurtigtørkende og slitesterk. Bruksområde: Innendørs på tre- og betonggulv i tørre rom.


På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Original Parkettlakk er en 1-komponentlakk for parkett og tregulv som også er egnet for ubehandlet kork, trapper og treverk innendørs. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk.


Epoxygrossitens gulvprodukter er tilgjengelig i mange farger og mønstre. Bruk vårt fargekart for epoxy gulv for å finne riktig løsning. Baronesse Gulv er en løsemiddelbasert og holdbar blank gulvmaling til innendørs bruk.


På grunn av sin ripebestandige og vanntette overflate, er malingen også utmerket som lakkmaling. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY-maling farlig?


Slik maler du med epoxy.

Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere! I industri og verksted er lys grå og mellomgrå nesten standard. Velg rom og lek med våre nye farger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg