fredag 13. mars 2015

Interiør leilighet

Amanda Tesanovic og samboeren William har en fargerik, stilren og koselig leilighet i Göteborg, hvor de blant annet har denne smarte løsningen: Lag garderobeplass på 1-2-ved hjelp av et metallrør og tynn kjetting, som festes til kroker i taket. I sum vil dette bidra til en høyere salgspris og et raskere salg. Det er Hege Kleins lille leilighet på Sinsen. Vik Boligstyling bruker smakfullt og moderne interiør for å skape omgivelser som er attraktive for kjøperen.


Ta kontakt for en uforpliktende samtale eller befaring. Vi ser frem imot å høre fra deg!

Uansett stil eller smak kan du oppnå ønsket uttrykk i en liten leilighet. Få en liten leilighet til å virke større Øivind Skorve Foto: ifi. Det kan være en stor utfordring å innrede en liten leilighet. Men ifølge interiørarkitekt Trond Ramsøskar er det smarte grep du kan gjøre for å få leiligheten til å virke større enn den er. Dermed får hun utnyttet plassen bedre, og det skaper et mer helhetlig uttrykk.


Hun synes også det er viktig å gjøre en behovsanalyse i forkant av oppussingen og planlegge deretter. Du vil bli overrasket over alle behovene du ikke visste du hadde, og ende opp med en intelligent leilighet bygget på gode, gjennomtenkte løsninger. Vi bistår deg gjerne med valg av farger, møbler og interiør for å gjøre din bolig spennende, personlig og delikat.

DinBoligStylist består av to avdelinger og vi tilbyr våre tjenester i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestold. Sleeping område innenfor et literom liten leilighet - en av de vanskeligste oppgavene. Skillevegger visuelt redusere plassen, men uten dem kan ikke gjøre, hvis du trenger å ha minst en delvis privatliv på soverommet og resten.


Leilighet - Gamlebyen. Ved å forbedre eksisterende planløsning og fokus på å skape et nytt visuelt uttrykk optimaliserte vi arealet samt forbedret kvaliteten av leiligheten i sin helhet. Prosjektet består av design av kjøkken, spisestue, soverom og bad. Rask og enkel handel på Ellos.


Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Stue Kjøkken Bad Soverom Uteplass Sesong Trender Interiør Barnerom Vår Sommer Høst Vinter. Vi har mange faste samarbeidspartnere som har benyttet våre tjenester i en årrekke. Alt fra meglere til utbyggere og private kunder. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Som vi har sett i TV-serien Wahlgrens värld og lest om på bloggen hennes, er hun veldig interessert i interiør , men ble aldri helt fornøyd i den første leiligheten hun kjøpte. De siste måneden har hun omtrent totalrenovert den nye leiligheten. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner.

Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk! For meg er det viktig å ha en leilighet som er min, og ikke bare SiO sin, sier Hanne Aker (25) Hun bor i en parleilighet sammen med kjæresten. Både jeg og kjæresten tilbringer mye tid hjemme, og jeg elsker å ha det hjemmekoselig, sier hun.


Har jeg ryddet godt nok, blir det pent, tenker jeg riktig, står alt slik det skal? Vi leier ut våre interiørdesignere på timebasis for å hjelpe deg i innspurten. Vi styler med eller for deg, slik at ditt interiør og møblement vises fra sin beste side.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg