fredag 27. mars 2015

Maze knagg

Maze knagg

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Finn laveste nettpris her. Med sine naturinspirerte former gir Twig Hanger. Crown Hanger er en kreativ knagg som er designet av Louise Hederstrøm for maze.


Maze knagg

Unik og dekorativ knaggrekke i pulverlakkert metall, som er et blikkfang på veggen! Crown tilbyr hele knagger for oppheng, og er en utmerket knaggrekke for både gang, bad og soverom. Se alle våre kundehistorier. Bill Horizontal Large, knagg og knaggrekke hvit Designet av Louise Hederstrøm.


Kolleksjonen Bill oppsto med en knagg som først ble produsert til et nasjonalbibliotek. Den lekfulle designen ble utviklet, og ble til en skohylle, kleshengere og enda flere knagger. De runde bjørkeknoppene lokker frem en hærlig barnslighet. Designet er laget for å vare lenge, produksjonen foregår med fokus på kvalitet og miljøhensyn, og at de som lager produktene får rettferdig lønn for arbeidet.


Maze knagg

Bill knagg i størrelse XXS, sort, fra Maze. Praktisk og flott knagg i Bill-serien, perfekt til klær, vesker, skjerf og annet tilbehør. Praktisk knagg og en fin innredningsdetalj som passer i de fleste rom i hjemmet. Fin til både håndklær, kjøkkenredskap, klær og tilbehør. Bill, i størrelse S, sort, fra Maze.


Knagg , Buddy i grå, fra Maze. Stort utvalg av knagger, hyller og stumtjenere fra kule Maze. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Gjelder i maks dagar, kjøp i dag! Bill XXS, knagg grå Designet av Louise Hederstrøm.


Det er en enkel, stilren knaggrekke som passer like bra i gangen som på kjøkkenet eller på baderommet. Only Hooks er produsert i pulverlakkert metall og produseres i Sverige. Heng klærne dine på den trendy og praktiske knaggen Buddy designet av Louise Hederström for det svenske varemerket Maze. En fin og praktisk innredningsdetalj som hjelper deg å holde orden på klær og andre gjenstander på en vakker måte! Veldig synd da den er kjempe fin og har et lekkert design.


Svært god dekorasjon vil sannsynligvis ha ånder den beboere å sette i en lykkeligere person. Bill Large er en fin knagg i en klassisk form. Det stilrene designet passer i hallen, soverommet eller på badet.


Maze knagg

Produsert i Sverige Design: Louise Hederström. Bli den første som omtaler dette produktet. Den egner seg perfekt i gangen, eller der. Perfekt å kombinere med andre oppbevaringsmøbler fra Maze ! Maze tillverkar möbler av hög kvalitet med fokus på design, funktion och lekfullhet.


Praktiske oppbevaringsløsninger er Maze gode på, og nå finner du både dette og det nye hyllesystemet Pythagoras hos keiserensnye. Bill XS knagg er en dekorativ, nett og smart knagg. Den har hele kroker, men tar likevel ikke mye plass på veggen. Den kompakte størrelsen gjør at du kan tilpasse med akkurat så mange knagger som din husstand har plass til eller trenger.


Hva med å la alle i familien få hver sin? JannevilBranch hanger copper Maze ubrukt knagg 1cm. Hyllen Edgy fra svenske Maze i lakkert metall med laminattopp er designet av Malin Lundmark.


Kanskje er det tid for å ominnrede garderoben før vintertøyet tas frem, eller supplere den med noen knagger og smarte oppbevaringsmøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg