torsdag 11. august 2016

Bambus i krukker

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Fordelen ved at plante i krukker er, at du hurtigt og nemt kan flytte rundt på dine bambusplanter efter behov. Du planter bambus i krukker således: Plant bambus ud i krukker med hul i bunden, så overskydende vand kan rende væk fra rødderne. Den liker seg ikke så godt i krukker , men Fargesia Nitida er et unntak. Den kan til en viss grad trives i krukke.


Det beste er å plante bambus i god jord og dekke til den om frosten blir for hard. Det anbefales, at plantes bambus i krukker , skal de vandes hver til hveranden dag i den varmeste tid og gang ugentligt resten af vækstsæsonen. Højvang Planteskole har på hektar land specialiseret sig i at dyrke op til forskellige sorter af bambus til brug som bambushæk, pynt i krukker og pandaføde.


IKEA - EKLATANT, Krukke med lokk, klart glass, bambus , Den gjennomsiktige krukken gjør det lett å finne det du leter etter, uansett hvor det befinner seg.

Det betyr at våre Gulbambus ikke setter lange rotskudd og sprer seg overalt. Vi anbefaler at du planter Gulbambus på en lun plass og I godt drenert, næringsrik jord. Planteskolen har i en lang årrække produceret bambus , der er bliver eksporteret ud til hele Europa. Plantene kan bli opp til en meter i bredden. Bør vannes regelmessig, også i vintermånedene, når det er en varm periode og bakken er frostfri.


Du trenger ikke være redd for vinteren – bambus tåler frost (H4). Jeg har hatt en plante i snart år, men så blomstret den for et par år siden og døde. Det sies at bambus blomstrer etter hundre år for så å dø. Det kom nok noen frøplanter opp, men den tette skogen av bambus står uten grønt.


Jeg har ennå ikke kuttet de tallrike stråene ned. Alle sorter av bambus som selges på Hekkplanterdirekte. Dette er en bambuskrukke som kan dekoreres etter eget ønske.


Istedenfor krukker med sommerplanter som ikke alltid viser seg fra sin beste side når natte temperaturen synker og været har en tendens til å bli litt fuktig, kan du vurdere en krukke med prydgress. Bambus er lett å dyrke. Den ser ganske så frisk ut og tåler store mengder regn om du velger en smalbladet type som ikke råtner så lett. Gå på oppdagelse her.


En blogg om grønnt i krukker og hage.

Har Siden jeg var ei lita jente likt å grave i jor Om sommeren bodde jeg mer eller mindre i min tantes drivhus. Nå er jeg blitt eldre og stua er fyllt me krukker med grønnt i, mer enn hos di fleste på min alder. Søte krukker i dusrosa med luft-tette lokk av bambus.


Mange ar­ters unge sku som kan minde noget om asparges, er spiselige og udgør en vigtig del af kosten i mange egne. Et flott plantevogn med hjul i FSC-sertifisert bambus. Det naturlige materialet gjør plantevognen svært motstandsdyktig mot UV-stråling, og den vil se flott ut i stue eller vinterhage under en større plante. Plantevognen har fire gode hjul i plast, noe som gjør den velegnet for bruk på både myke og robuste gulv, så som tepper og kork.


Mener det var Jumbo, har ikke gemt skiltet. De er blevet vandet med vand og nogen gange gødning. Dansk design af kvalitetsbambusmøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg