mandag 22. august 2016

Sy sengeteppe

Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger. Shopping på sitt beste! Finn dine favoritter! Kjente merkevarer til gode priser.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Sengeteppe - Best pris i Norge! Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet.


Vi har et bredt utvalg sengetepper med forskjellig design, farge og materialer. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt.


Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende.

Da var det skikkelig flaks at med sømmonn er teppet mitt AKKURAT meter, og med rader firkanter blir det AKKURAT bredt. Før du kan begynne å sy ditt nye, kreative sengeteppe , må du velge hvilken type quilt du vil bruke, og hvilken farge du vil ha. Når sengegavlen kom påplas synes jeg ikke det. Du kan med fordel velge nok slik at du også kan sy et par matchende puter.


Deretter trenger du bare trå fyll til puten og en symaskin. Hvis det er førstnevnte, så vår grei å si at. Andrea’s skjortequilt. Her er jeg klar til å sy sammen den siste sidesømmen etter at kappen eller volangen er sydd på.


Sy så mange remser du trenger for å få teppet ditt så stort du vil. Tante Helga har selvsagt foret teppet. Det er en nødvendighet for å få det stødig, skjule sømmene og gjøre det litt skikkelig, rett og slett.


Det kan være en god ide å legget lappene dine utover gulvet før du begynner å sy. Vi var så heldige å få dobbelt heklet sengeteppe av min tante og onkel til bryllupet. Stort utvalg av dameklær for alle.


Så vår ekteseng står til pryd rett som det er. Men jeg må jo si jeg synes det er godt å lufte litt opp i dynene hver dag, og da er det ikke så vanlig at sengeteppet kommer på i ukedagene. Men i helgene, da glimrer jeg til.


Sy fra punkt A til B og ren klipp deretter ned til et normalt sømmonn og press sømmene fra hverandre.

En av de få gangene sømmonnet presses åpent er ved søm av skråhjørner. Eller hva med å lage et sengeteppe eller heldekkende duk i samme mønster? Med en sengekappe på sengen blir inntrykket mykere og koseligere. Her finner du flust av sengekapper til soverommet ditt. Handle trygt på jotex.


Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Nå er det bare feste tråd ender, Noen fester trådene ved å hekle de inn, men ikke alltid det lar seg gjøre. Her må dere se litt an selv. Som den eneste i Norge tilbyr Dekoria også gardiner som passer for ditt nye sengeteppe ! Jeg presset alle rutene. Til putetrekkene har vi naturligvis også de passende putefyll.


Et lekkert sengeteppe som passer perfekt på sengen din, er gull verdt for innredningen i ditt. Heklet sengeteppe I helgen har jeg holdt på med stor rengjøring. BABYREDE for ett år siden GarnTua - Garn, Tillbehör, sticka, virka, inspiration.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg