tirsdag 16. august 2016

Markise bohus

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Med markiser fra Bohus kan du regulere for ønsket skygge og svale partier, både inne og ute.


Skjerm for solen og reguler innsyn med solskjerming fra Bohus. Her kan du velge mellom markiser, parasoller og paviljonger.

La deg inspirere her. Markise – en lunere atmosfære! Ved mørkets frembrudd bidrar en markise til å skape en lunere og mer stemningsfull uteplass. Med vår vinkeljustering kan du enkelt tilte markisen ned for å hindre kald trekk eller velg en front med nedsenkbar duk i forkant for å skape et eget rom under markisen – mulighetene er mange! En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme.


Se valgmuligheter her. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring.

Sammen finner vi den optimale markiseløsningen for ditt hjem. En åpen markise er den klassiske typen, der rullen med duken er helt eksponert. Ofte finnes denne standardtypen med håndsveiv. Den er lett å montere og lett å bruke, men det er selvsagt en risiko for mugg og annen skade på duken, hvis markisen er montert et veldig utsatt sted med mye regn og vind. Ta også markisen inn dersom du reiser bort.


Vær svært forsiktig ved bruk av åpen ild og varme under markisen Sjekk markisen et par ganger i løpet av sesongen for å etterse at bolter og muttere er trekt til ordentlig. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Forside Hage og uterom Erfaring med markise fra Felleskjøpet eller annen billig markise ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Spenn markisen fast i beslagene ved hjelp av boltene. Bruk et vaterpass og kontroller at markisen er i vater. Hvis den ikke er i vater, må du løsne låsemutrene i hver ende av markisen , vri på justeringsskruen til markisen er i vater og spenne låsemutrene fast på nytt.


Trenger du ny markise ? På den måten trenger du ikke låse deg til kun en uteplass med tak over hodet. Stativet står stødig på føtter og betongvekter følger med.

Behov for sol- eller vindskjerming? Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Legg til postkode for pris. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk.


Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag! Sorter etter Bruk stigende rekkefølge. Vis kun netthandelsvarer. En markise monterer du selv.


Vi mener at du ikke trenger besøk av en selger for å måle opp hvor stor markise du trenger. Hos oss finner du derfor priser på våre markiser på vår nettside. Mål hvor stor markise du trenger, finn din markise hos oss og monter din egen markise selv når den kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg