onsdag 24. august 2016

Interiørdesigner utdanning

Lisensen gjelder ikke øvrig innhold. Norsk lisens for offentlige data. Teksten vedlikeholdes på yrkessiden på utdanning.


Det finnes flere utdanninger innen design, interiørdesign og lignende som kan gi deg den nødvendige kompetansen innenfor interiørarkitektur. Flere utdanningsinstitusjoner i Norge tilbyr utdanning på fagskole-, bachelor - og masternivå. For å bli interiørarkitekt med ansvar for større prosjekter, må du ofte ha utdanning på masternivå. Studiet går under: Estetiske fag, kunst- og musikkfag.


Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. Bli din egen interiørdesigner - Weekendkurs. Kurset passer perfekt for deg som skal pusse opp eller bygge hus, for deg som er godt over middels interessert og vil lære mer eller deg som vurderer en karriere som interiørdesigner og vil ha en skikkelig kickstart. En interiørdesigner former våre fysiske omgivelser og skaper forskjellige miljøer i boliger, på hytter eller på arbeidsplassen. Interiørdesigner er et spennende og kreativt yrke der ingen arbeidsdager er like.


Interiørdesigner utdanning

Det kan være en liten skjønnhetssalong, kafe, restaurant, kontor eller butikk. Med en utdanning innen interiør lærer du å planlegge og gjennomføre interiørprosjekter for private og offentlige bedrifter, samt private kunder. Som interiørdesigner kan du for eksempel arbeide som selvstendig næringsdrivende, på et interiørarkitektkontor, i en møbelbutikk eller et showroom, med styling av boliger eller som teknisk. Hvem som helst kan i utgangspunktet derfor kalle seg dette.


Så du kan velge noe annet enn interiør på videregående, og fortsatt ha flere ulike muligheter til å bli interiørdesigner senere. Et annet alternativ er å utdanne seg til. Dette er en utdanning man kan søke på etter fullført videregående skole. Les mer om dette yrket og hvilken utdanning som kreves på utdanning. Interiør er en intensiv ettårig utdanning som handler om å innrede private og offentlige rom gjennom virkemidler som materialer, fargevalg, belysning og rommets utforming.


Interiørdesigner utdanning

INTERIØRDESIGNER TOVE MELDGAARD AS Kjelsåsvn 1A, etg. Her lærer du hvordan man skaper effektive rom med god atmosfære, tilpasset menneskene som er der! Hvis ditt mål er å få en solid og direkte jobbrelevant utdanning for å komme raskt tilbake til arbeidslivet eller i ny jobb, bør du velge Treider Fagskoler. Vi har en lang og positiv historikk å se tilbake på.


Våre studier er spisset mot arbeidsmarkeds behov. SVAR: Hei Takk for spørsmålet ditt. Så spennende at du tenker på å bli interiørdesigner ! Svaret er litt delt, siden det er mange ulike måter å jobbe som.


Det er et spennende yrke, og det er flere veier som leder dit. Sitter som mellom barken og veden og lurer på om jeg skal utdanne meg som interiørdesigner eller bedriftsleder. Noen der ute som jobber som interiørdesigner , eller som har noen peiling på om det er et lønnsomt yrke?


Hvordan er etterspørselen etter interiørdesignere? Vil på en måte ikke ta en utdannelse som jeg ikke får jobb i. Videre utdanning Fagskole. Med en bachelor i interiørarkitektur kan du søke på master i interiørarkitektur både i Norge og i utlandet. Studiene var veldig bra lagt opp, og lærerne var kunnskapsrike og hjelpsomme dersom man stod fast på noe.


Interiørdesigner utdanning

Etter fullført utdanning , fikk jeg den første jobben jeg søkte på. Det var et vikariat på ortopedisk avdeling, men nå har jeg fast stilling på hjerteavdelingen på Haukeland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg