mandag 29. august 2016

Kid interiør slependen

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Tekstil og interiør til hjemmet.


Her finner du kontaktinformasjon og åpningstider til Kid Billingstad ved Slependen. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.

Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Ser du etter åpningstidene til Kid interiør ? Kid Interiør - Slependen Senter. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett!


Velg mellom flanell, sateng, krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk. Hos oss på Slependen Senter finner du kjente butikker med storte vareutvalg. Kid ønsker å fornye norske hjem!

I Norge elsker vi å fikse opp hjemme! Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. De har også dyner, puter, pledd og håndklær. Loftet Interiør er interiørbutikk med sjel og historie.


Vi tror på profesjonell veiledning og personlig service. Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker. Foretaket har registrerte ansatte. Startsiden for jobb og karriere.


Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Vinteren er tid for å kose seg inne i varmen. La deg inspirere for å skape en lun og rolig atmosfære med vinteren og vårens store trender hos KID , Calm House og Country House. I butikken finner du det du måtte trenge av tekstiler og detaljer for å skape disse stilene hjemme.


Her kan du finne alle Kid interiør butikker i Sandvika. Mer informasjon om Kid interiør Se alle Kid interiør -butikker Kid interiør i Sandvika - Tilbud og Kundeaviser. Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål.


Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy. Vi holder åpent man-fred 10–og lørd 9–21. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn.


Sjekk ut våre gode tilbud eller ta en matbit i restauranten vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg