torsdag 4. august 2016

Hvit narciss

Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Reserver på Narciss , Novokuznetsk. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking.

Les ærlige gjesteomtaler – book nå! En rødaktig gul tone. Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Akkurat så delikat som blomsten den er oppkalt etter.


En vakker gylden pastellfarge, med hint av gult og rødt. Hvilke farger skal hvittonen fungere inntil? Gulv, kjøkkenfronter, andre veggfarger, møbler osv.

Fargen kan oppleves ulikt. Bomull, som er en gulaktig hvit tone. Mange i dag velger f. Har hørt at enkelte synes den blir for gul i sør- og vestvendte rom, men det synes ikke jeg. Men det vil jo alltid være en smakssak.


Vet ikke hvordan benhvit er når man får den på en stor flate. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Men hvit narciss er lekkert! Din bruker er nå registert. Til og med sjel og silke (hvem i all verden er det som finner på disse navnene?) kunne jeg kjøpt på en.


En bekreftelse har blitt sendt til din e-post. For hvitt er ikke bare hvitt. Hvitt er ikke hvitt ! Det finnes en mengde ulike hvite nyanser, som gir deg ulike fargeopplevelser. Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg. Bekreftelsen kommer med en gang.


Små nyanser som utgjør den store forskjellen.

Passer perfekt til lister og karmer. Denne fargen er lagd spesielt til å matche alle farger og også bomull. Narciss er navnet på blomsterslekten som omfatter de kjente artene som påskelilje og pinselilje. Slekta omfatter flerårige urter med løk.


Blomsterstengelen er hul med én eller flere blomster, og blomstene er hvite , gule eller oransje med seks blomsterdekkblader. Bladene er grunnstilte, linjeformede og vokser fram samtidig med blomstene. Blomstene er hvite , gule eller oransje med seks blomsterdekkblader.


Nå blomstrer de i vinduet mot øst, og sprer en vidunderlig duft på kjøkkenet. Innenfor blomsterdekket er det en bikrone, som ofte har en annen farge. Alle artene er giftige og inneholder alkaloidet lycorin.


Men nå er folk blitt modigere, og tør å satse på en kaldere tone, eller rått hvitt, forteller Dammen. Den mest kjøpte hvitfargen til nå har vært antikk og hvit narciss. Man vil bort fra det hvite med den gule og røde undertonen, og jobber mer med å finne den som er kald og nøytral. Myke overganger og få farger gjør kjøkkenet helhetlig.


Flere farger bør det ikke være i et slikt rom. Her er det kun tre farger, sort, gyllent treverk og noen kremhvite innslag. Taket er malt i hvit narciss , en litt varmere hvitfarge enn eggehvit. Vi malte taket i hvit narciss , og vinduskarmer i eggehvit.


Jeg synes hvit narciss er temmelig aprikosaktig, og har altfor mye rødt i seg hvis man er ute etter noe kremhvitt. Den er mindre gul og mer dempet enn Egghvit. Dempet gulaktig hvit , med et hint av grått. Står flott til gråbeige og andre dempede, kulørte toner.


Gråaktig hvit , med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg