tirsdag 9. august 2016

Rullegardin soverom

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Rullegardiner er den mest effektive solskjermingen og finnes i helt lystette modeller.


Rullegardin barnerom, rullegardin soverom , rullegardin i stua eller rullegardin på kjøkkenet – en klassisk rullegardin passer i de fleste rom! En lystett rullegardin skjermer effektivt for sola, og sørger for at det er helt mørkt på soverommet eller barnerommet om natten. Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Lystett rullegardin med kjedetrekk.


Brukes tradisjonelt på soverom men kan fint brukes til andre rom som stue og kjøkken. Bredden kan justeres. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering.


Samtidig kan soverommet også være et multifunksjonelt rom hvor det leses eller ses på TV. De gardinene du velger skal selvfølgelig skape en rolig og harmonisk atmosfære, men du bør også tenke på hvilke andre krav som stilles til gardinen. Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn).


Rullegardin soverom

På soverommet ønsker vi oss god og behagelig nattesøvn, og her vil gardinvalget være av betydning. Les mer om solskjerming fra Kid Interiør her. Takvinduer bidrar til nettopp det, fordi de skaper lyse og luftige omgivelser og sørger for et sunt inneklima.


Men for å få maksimalt ut av takvinduene må du kunne justere det innkommende lyset – eller stenge det helt ute for å sikre god nattesøvn. Vår mest eksklusive rullegardin er EOS 500. Godt design med svært holdbare komponenter for betjening sikrer jevn og pålitelig drift.


Rullegardin soverom

Velegnet system for både små og store vinduer. Helt opp til meter i høyde og bredde. Lett å kople flere rullegardiner ved siden av hverandre.


Thermoflex er en solvarmereduserende rullegardin hvor duken er laget av en spesiell solfilm. Solfilmen er gjennomsiktig slik at man får utsyn, men den stopper og reflekterer solens stråler. Thermoflex reduserer solvarmen effektivt når det er sol ute og senker fyringsutgiftene i vintermånedene.


Batterilader er inkludert. Vil du heve rullegardinen på soverommet og slippe inn dagslyset uten å måtte stå opp av sengen eller senke gardinen i stua når sola skinner på tven uten å måtte reise deg opp, så er en motorisert løsning noe for deg. Den “demper” også vinden som en levegg, men er konstruert slik at den slipper vind igjennom slik at den ikke “blafrer”. Det er nok det viktigste punktet for å gjøre et valg du blir fornøyd med på sikt. Hvis du vil ha flere egenskaper til samme vindu, kan du velge å kombinere flere gardintyper – for eksempel både rullegardin og lengre draperingsgardiner.


Materiale og tekstil Visuelt kan gardiner gjøre mye med et rom, og farger og mønster kan skape mye liv. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. Jeg har rullegardin på soverommet , men ventilen på vinduet er alltid åpen, og vinduet er åpent når ute-temperaturen tillater det.


Rullegardin soverom

Så hvis man har god lufting til vinduet, er ikke dette noe problem Og hvis vinduskarmen i tillegg er malt, skal det enda mer til før soppen. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside.


Finnes i flere ulike størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg