mandag 15. august 2016

Overmalbar tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde!

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. MAXBO tilbyr både tynne, tykke. Skal du bruke en vanlig tynn overmalbar tapet må underlaget være slett. Overmalbar eller underlagsduk?


Men det finnes også tykkere varianter i handelen, såkalt underlagsduk, som til en viss grad dekker over ujevnheter. Underlagsduk brukes gjerne der det skal tapetseres, men er duken av god kvalitet er det ingenting i veien for å male den. Tapet er ikke bare vakker veggdekor.


Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter.

Kjøp heller en rull for mye for å unngå at du går tom for tapet før alt er tapetsert. Vi har åpent kjøp i dager, og derfor kan tapetruller i uåpnet forpakning leveres tilbake til ditt nærmeste Rusta-varehus mot fremvisning av kvittering. Antall tapethøyder er antall tapetlengder fra gulv til tak som trengs.


Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Fargerike har Norges største utvalg av tapet. Det er viktig for oss å ha det beste og bredeste utvalget. Vi selger fiber, vinyl, tekstil og våtromstapet fra kjente leverandører som Borge og Storyes samt Omexco, Itag og Green Apple.


Vi har også overmalbar og glassfibertapet som du maler i ønsket farge. Det finnes et stort utvalg mønster tilgjengelig, og tapetet kan overmales en rekke ganger. Du kan tilføre husets rom nøyaktig det uttrykket du har lyst til ved å anvende tapet , glassfilt og forskjellige farger.


Husk å ta høyde for rommets størrelse og naturlige lys når du velger farge til veggene. Veggfornyer easy cover select kan oppsettes direkte på eksisterende tapet eller vev. Eco Kontur: Malbar tapet gir ubegrensede muligheter i valg av farger og mønstre, og takket være sin slitestyrke egner tapetet seg også utmerket i det offentlige miljø. Eco Kontur inneholder et riktig utvalg av mønstre, så liker du å fargesette rom. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene.


Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum.

Kan jeg male rett oppå tapeten eller bør jeg gjøre forarbeid som å rive ned tapet og sparkle veggene ved behov? Kan jeg tapetsere med veggfornyer eller glasfibermatte som gjøre forarbeidet lettere? Jeg har tidligere veldig god erfaring med overmalbar miljøtapet, men øsnker ikke å ha struktur på veggene slik som den gir.


Veggfornyer, eller overmalbar tapet som det også kalles er en duk man setter opp på veggen før man henger opp det nye tapetet. Hvis veggen man ønsker å tapetsere er ujevn, full av gamle tapetrester eller dekket av den gode gamle fiskebeinsstria, da kan overmalbar tapet være en god løsning. Passer godt i tørre rom. I seg selv er platene sårbare for skader, særlig gipsplater. Tapetet vil virke som en forsterkning av veggene og du kan velge mellom forskjellige strukturer.


Glassfiber er en ekstra slitesterk veggbekledning som skal males over. Anbefaler strøk med en. Raskt, enkelt og billig. Sett et personlig preg på stua, soverommet og gangen med tapet fra Byggmax.


Du kan velge mellom klassiske og tradisjonelle design, eller noe mer moderne og trendy. Alle klarer å tapetsere Trenger veggene i stua en ny oppfriskning? Det å tapetsere er ofte en enklere og raskere løsning enn å male.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg