mandag 29. august 2016

Skjerming mot innsyn

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Avskjerming AS fører alt av kvalitetsutstyr til skjerming mot: innsyn – sol – vær – vind – lys – varme – glass støt – akustikk – brann – m. Trenger dere bistand i form av rå veiledning, måling og montering av utstyr? Vi tilbyr rask og god hjelp med over 90års samlet kompetanse!


Skal leveggen skjerme mot innsyn , bør den være 2–m høy, avhengig av terrenget og hva den skal skjerme.

En levegg laget av tynne lekter med mange åpninger skjermer dårligere mot innsyn enn en vegg av brede bor da øyet automatisk vil konstruere de manglende delene. Skal du sette opp mur ut mot offentlig vei kan du gjøre dette uten å søke forutsatt at muren ikke er høyere enn en halv meter, og at muren ikke er til hinder for veivedlikehol snøbrøyting og lignende. Det anbefales at forstøtningsmur mot hovedvei eller vei i boligområder settes opp cirka meter fra veikant. Vår leverandør av solavskjerming Faber har 1års erfaring med å skreddersy kvalitetsløsninger for vinduer som hindrer innsyn og skjermer mot sol og lys. Vi spesialtilpasser rullegardinene i ønsket mål til dine vinduer.


Pris eksempel på rullegardin fra kr 79- i pris A. Om solen er lav er høy, er det ofte behov for skjerming av sollyset. Behovet er forskjellig avhengig av årstiden.

I andre sammenheng er det kanskje innsynet som kan være utfordingen, mye kan løses med innvenvdig skjerming. Det finnes mange løsninger på innvendig skjerming. Se her for flere forslag. Skjermende vekster beskytter mot innsyn , men er også flott, setter farge og gjør hagen mer levende. Les mer om å bruke planter som skjerming her.


Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn.


All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden. Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold. En levegg er en god løsning for deg som bor nært en trafikkert vei, eller vil skjerme deg mot nysgjerrige naboer. En levegg er en fast installasjon som passer godt for deg med en større uteplass som kan deles inn i soner. En levegg i stil med huset ditt setter en fin ramme rundt uteplassen din, og gir både skjerming mot sol, vind og.


Et annet alternativ levegger bestående av stendere og klare eller frostede akrylglass. Mange verandaer levers med klart herdet glass. Da kan innsyn enkelt stoppes ved i ettertid å lime frostet folie på glasset.


I kombinasjon med terrassemarkise og eventuelt terrassevarmer gir levegger uteplasser som kan brukes mer eller mindre hele året.

LEVEGG - VINDSKJERM - UTEROM I de fleste hager vil det være behov for en lun oppholdsplass uten å ha naboer som følger med. Med en levegg oppnår du dette på. Filteret fra 3M hindrer at uvedkommende ser sensitiv informasjon på din skjerm, slike filter er spesielt egnet dersom du jobber på offentlige steder.


For eksempel under jobbreiser der du arbeider med konfidensielle ting. I tillegg beskytter filteret skjermen mot riper og skader som holder gjør at skjermen er god som ny lenge. Vi gjør om på terrassen vår og ønsker å skjerme bedre mot innsyn fra naboer og forbipasserende. Tror også jeg har sett noe lignende i frostet pleksiglass. Noen som vet hva jeg mener og hva det evt.


Vil du beskytte møbler og interiør mot falming? Må du ta spesielle hensyn til rengjøring eller fukt? Persienner, plisségardiner, rullegardiner, screens og lamellgardiner – det finnes et svært omfattende utvalg for skjerming mot lys, varme og innsyn på et soverom.


Les om løsningene under og velg det som passer! Solskjermingsprodukter dekker flere behov enn skjerming mot solen. Det er ingen hemmelighet at en norsk sommer byr på mer enn bare strålende solskinn. Mange terrasser, spesielt leilighetsterrasser over bakkeplan, er utsatt plassert i forhold til vind.


Det kan også monteres lavvolt belysning som ikke er til sjenanse for naboer. Lyset bør derfor peke ned mot bakken. For å bevare det grønne preget er det kun mulig å legge heller på inntil av det disponible utearealet i tillegg til den eksisterende terrasse.


Dette kan legges som gangvei eller som en tilleggsterrasse. Vi har gleden av å tilby deg eksklusive tilbud på måltilpasset solskjerming fra Luxaflex. Vi hjelper deg med alt fra befaring til montering. For permanent skjerming bør det velges folie på glass, og det finnes andre løsninger for midlertidig skjerming. Generelt kan det sies at alt som fungerer som skjerming innendørs i en stue også fungerer i kontorlokaler, men ikke alt ser like bra ut.


Ved skjerming av hensyn til pasienten selv, må det vurderes om tiltaket vil ha en gunstig behandlingseffekt. Et åpent sperretak kan også fungere som skjerming mot direkte solinnstråling ved å filtrere solstrålene, særlig om det benyttes flere lag med kryssende sperrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg