mandag 8. august 2016

Sand farge jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Er en varm beige tone. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger.


En gråaktig beige (greige) tone.

Denne beigetonen oppleves som litt grålig beigetone, den er mindre varm enn de tradisjonelle beigefargene. Fargen er dempet, lun og grålig beige. Fargeprøvene er å betrakte som veiledende.


Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Denne oppleves som en dempet og litt grålig beigetone. Nydelig farge til den som ønsker en harmoni mellom grått og beige.


Satt sammen med lysere grønntoner som Green Leaf og Green Harmony, blir den straks en lekker, mørk kontrast. Setter du denne fargen sammen med andre, mer kulørte rødlige og okeraktige farger , får du et mer bohemsk preg.

Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Den er varm og lun i uttrykket med sin røde undertone. En varm blå farge med rødlig undertone.


En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. En pastelldrøm av en blågrønn tone.


Perfekt støvet og diskret. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. En klassisk blå favoritt gjennom mange år. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun -produkter.


Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhol gulv og møbler. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver.


Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.

Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg