mandag 15. august 2016

Gulvmaling farger

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Elastisk, akrylbasert betongmaling. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Den er utviklet for innendørs bruk på tre, betong, og laminatgulv, som utsettes for normal slitasje i private boliger. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. I industri og verksted er lys grå og mellomgrå nesten standard. Den kan blandes i alle farger og er lett å påføre.


I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar. En ny farge på gulvet kan endre rommet fullstendig. Våg å ta inn farge også på gulvet. Maling er flott for deg som.


Når vi skal forandre på noe hjemme, er den første tanken ofte å male veggene.

Men du kan også gi rommene et løft ved å male en ny farge på gulvet. Husk da at gulvet trenger en maling med høy slitestyrke som tåler belastningene i. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge , nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. Strø ut fargeflakene på den våte malingen slik du selv vil 3. Avslutt med klarlakk for en god sliteflate.


Produktet anbefales til boliger og industrilokaler med lettere trafikk. Spesifikasjoner Glansgrad: Ca blank. Herdetid: timer, full slitestyrke etter 5–døgn. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


TreStjerner gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke, og kan anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Den er enkel å bruke, og krever svært lite forarbeid. Trestjerner gulvmaling fås i glansgradene blank, halvblank og matt. Akryl mellom- og ferdigmaling.


Male fargen opp på veggen før du kjøper et helt spann maling Se produkt. Likevel er det mange som sverger til de hvite og nøytrale. Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett.

Finn riktig maling og lakk for ditt gulv hos oss. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Store bordsprekker kan tettes med dertil egnet lateks fugemasse, som er elastisk og overmalbar.


Gamle gulv har sin sjarm ved at det er sprekker mellom bordene, men det er helt opp til den enkelte hvordan man vil ha det. Flekk de sparklede partiene med ekstra grunning før du legger tre-fire strøk sterk, oljebasert gulvmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg