torsdag 4. august 2016

Mørk grå hus

Vårt eget Bellas Hus Brand er utviklet med tanken om at alle fortjener kvalitet i hverdagen - uten at det skal gå på bekostning av pris. Klassiske gråfarger som Grå Skifer, Front og Labrador er på fremmarsj. Dette er nøytrale farger står flott til omgivelsene, nesten uansett farge på naboens hus og omgivelsene for øvrig, sier Klæboe. De litt mer fargevågale beveger seg også mot den grå -blå-fargepaletten, med fargetoner som Sink, Byge og Stengrå.


Rustikk mørkgrå 2-stavs laminatgulv med naturlige fargevariasjoner som forsterker følelsen av ekte tre.

Laminatgulvet er rustikt i fargen mørk grå. Gulvet er enkelt å legge og har aluminiumslåser. Varm og myk og ensfarget ullstrømpebukse i kløfri og ekstra fin ull-blanding. Finnes i mange forskjellige farger.


Baljestativet fra Luma, kan kun brukes sammen med Luma sin egen badebalje. Baljen plasseres enkelt i stativet som sørger for at alle delene står trygt og. Vi vurderer sort eller lysegrå taksten.


Vi har aller mest lyst på brunsort hus.

Og grå eller sort ytterdør og garasjeport. Synes dette er vanskelige valg. Grå hus er en fin kontrast til fargede hus , og ikke vær redd for å velge en mørk nyanse. Fargen blir lysere på fasaden enn på fargeprøven.


Hvis du blåser i moten, og velger grått fordi du tenker nøytralt og trygt bør du være obs. Grått har nemlig mange ansikt, akkurat som andre farger. En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.


Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Mørk grå ensfarget dørmatte fra Trend-serien. Høy kvalitet, lang levetid og god effekt. Takstein BMI Zanda Minster normalstein mørk grå.


Dekk et nordisk frokostbord med Olo asjetter i keramikk, og sett gjerne sammen ditt eget farge uttrykk! Olo serien har krus, asjett, tallerken, skål og. Det tilfører et eksklusivt preg. Velg gjerne tilbehør i ulike metaller.


Det er flott til de mørke fargene og reflekterer lyset, noe som gir et vakkert spill i rommet.

Miks det mørke med et par lyse elementer, slik at resultatet ikke blir for huleaktig. Her er det for eksempel brukt et støvrosa pled som myker opp og gir kontrast. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Grått er jo lekkert til så mangt, litt avhengig av hvilken nyanse av grått man velger, mener Klæboe Mørkve. Nanna sverger til mørke juvelfarger i 50-tallshuset sitt. Mørke gulv parkettgulv i eik. Her ser du hvor utrolig stilig det er med mørke parkettgulv.


Bakke hjemme hos kjendis stylist Storm Pedersen. En får virkelig inntrykket av hva som skjer med hele boligen når man skifter ut den tradisjonelle, grusomme eikeparketten med parkett stav i mørk farge nærmest sort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg