torsdag 18. august 2016

Design kaffekoppar

Shinno ( liter) Länkar. Fibonaccis talföljd i naturen (video) Natures Design. Powered by Pinboard Theme by One Designs and WordPress. Här hittar du bilder, pris och länkar till många olika kaffekoppar från Design House Stockholm som du kan köpa online.


Se och välj bland koppar i både äldre och i modernare tappning.

Smala höga, låga vida, Retrokoppar, Mormors blommiga eller klassiskt vita, ta en titt och hitta din favorit! Etter at flere har spurt etter en oversikt over Mummikoppene tenkte jeg det var greit å få satt opp en oversikt. Hvor mange Mummikopper finnes det?


Det som gör det till en kopp att dricka hett kaffe ur är att koppen har ett lätt litet öra, ett handtag. Kaffekoppar finns att köpa i en mängd olika mönster och design. Till skillnad från kaffemuggen som är grövre och kan vara helt utan handtag.


Nyhetsbrev Gå med i vårt nyhetsbrev och ta del av.

Medlemskap i tre nivåer. Varje krona du handlar för ger dig en poäng – och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och fler förmåner får du. Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk!


Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg. Ett noga utvalt sortiment med välkända varumärken som Rörstran Iittala. Tryck en mugg till dig eller som present. Kopparna var mindre en vad jag trodde, men så himla fina så det spelade ingen roll.


Ser snyggt ut i skåpet. I tillegg til oppskrifter har Strikkezilla Design kaffekoppar , prosjektposar, målearmban fine ting, stoppesoppar, refleksar, lykkepinner og strikkefastheitsmålarar – godt verktøy til gode folk for ekstra mykje strikkeglede. Gustavsbergs Porslinsfabrik – Nordens enda benporslinstillverkare. Vi har ett stort utbud av porslin, bestick, köksredskap, kaffemaskiner, baktillbehör och mycket mer!


IKEA - VARDAGEN, Kaffekopp med fat, off-white, En enkel och tidlös servis i traditionell stil med genomtänkta detaljer och runda mjuka former. Diska produkten före. Rosenthal har väldigt många snygga designer på koppar där det finns tillhörande fat med.


Present, gåvor och julklapp. Det är något man kan få redan som väldigt liten med syfte att samla på sig tills den dag man är äldre och ska flytta.

Precis som med allting annat finns det kaffekoppar i alla möjliga prisklasser – och former och utföranden för den delen. Men alla är vi olika och har olika smak så ett brett utbud med kaffekoppar är att föredra. Mainio Arabia design. Suuri astiasarja pieneenkin kotiin.


Arctica Inkeri Leivo. Vi säljer skandinavisk heminredning och design med butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, på Arlanda och online. Oavsett om du letar present eller något.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg