mandag 8. august 2016

Fargekombinasjoner interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Motsetninger tiltrekkes av hverandre, sies det jo – og sennepsgult sammen med en dyp plommelilla nyanse er et spennende valg å bruke i interiøret – enten på møbler, vegger, puter – eller i en fin kombinasjon.


De greige fargene vil få et rosa skjær, mens de nøytrale grå vil vippe mot blålilla. Noen lever fint med det, – andre opplever det som frustrerende.

Her på LADY bloggen kan du finne mange gode råd om flotte fargekombinasjoner , – jeg anbefaler dere å lese noen av våre tidligere fargesaker for nyttig input rundt hver enkelt farge. Velger man å male veggene i denne gule fargen, kan det være lurt å holde interiøret mer nøytralt. Inkluder noen nøytrale farger.


Hvis du har fargesprakende vegger, knæsje gulvtepper og like spenstige møbler, da kommer du til slutt til å bli sliten i øynene – uansett hvor velkoordinerte fargene er. Skap perfekte fargekombinasjoner med matte og blanke farger i ulike glansgrader. Ikke velg farge etter at du har ryddet ut interiøret. En rød sofa eller blå gardiner påvirker fargene i rommet.


Fargeprøvene i butikken er laget på blankt papir. Vårens vakreste fargekombinasjoner Vårens farger er mangfoldige.

Hvert år kommer det nye trender innen fargekombinasjoner. I år er det kombinasjonen av grønn og rosa som er det store. Du skal helst ha det på både vegger, tilbehør og planter. Gi derfor en varm velkomst til Miami-vibber i hjemmet ditt, for du vil møte mange muligheter for å få denne trenden hjem til deg. De to søstrene bak MENT holder til på Fåberg i Norges eldste skifabrikk.


Inspirert av den nordiske naturen finner du keramikk og porselen i vakre fargekombinasjoner. Når du har funnet kulørtonen til den brune hovedfargen, kombiner du den med lysere og mørkere nyanser i samme kulørtone. Uansett om du ønsker en ton-i-ton eller kontrastrik fargepalett, vil dette fargekartet hjelpe deg med å skape harmoniske fargekombinasjoner.


Takket være Jotun Fargetrygghet vet du, at når du velger våre malinger, blir veggfargen nøyaktig lik lamellen slik du ser den i fargekartet. Mange kan synes det er vanskelig, men et enkelt triks er at hvis du har et bilde eller et maleri som har veldig mye farge i seg - så kan du trekke farger ut fra det. Så vil maleriet samle interiøret. Bruk fargekombinasjonen i boligen som fargetema for hele boligen, ett enkelt rom eller på detaljer i interiøret. Dette kan du også gjøre med en tapet.


For enkel fornyelse bruk paletten på festbordet eller putene i sofaen. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Fokuset på det harmoniske og helhetlige har lenge fulgt oss på interiør , men nå har det i langt større grad festet seg som sterkt ønske hos mange utendørs.


Etter flere års bruk kan klassiske interiører og møbler gjerne være moderne i uttrykket etter lang tids elde, da stilen vektlegger et tidløst uttrykk. Slike møbler og gjenstander kalles ofte for designikoner. Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft.

Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør , f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Det er en enkel og idiotsikker måte å lage en fargepalett på, sier Thurmann-Moe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg