tirsdag 23. august 2016

Holdbarhet maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Høres logisk ut det, men dersom spannet f. Min erfaring er at det blir snerk på undersiden om man snur boksen.

Jeg husker ikke hva slags maling eller lakk dette var, men heretter blir spannene stående den rette vegen da det er enklere å fjerne snerk fra toppen enn fra bunnen. Velger du riktig maling , kan du vente lenge til neste gang. Hybridmaling er en blanding av olje- og vannbasert maling og er det mest vanlige på dagens marked.


Bruker man den tradisjonelle oljemalingen kan den holde i flere år hvis den blir oppbevart riktig. Selv om maling i dag ofte omtales som ferskvare, er den ikke datomerket. Det er ikke vanlig at det oppgis noe best før-dato på maling , så her må vi finne andre holdepunkter, sier teknisk sjef for Butinox og Tyrilin, Thor Ingar Rønei til ifi. Mange har etablert lagringsvaner basert på gamle dager.


Noen tommelfinger-regler for hvor lenge ulike typer maling holder seg i åpnet men anntatt tette bokser?

Spørsmål 6: Hva er forskjellen på Drygolin Ultimat og Optimal, og hvem av disse har lengst holdbarhet ? Hvis ikke tørker den ut. Et smart tips er å helle malingen over i syltetøyglass med lokk. Husk å merke tydelig med fargekode, type maling og når du brukte den sist, sier Chresten Nielsen, malermester og teknisk sjef hos Beckers til ifi.


Holdbarhet på maling Generell diskusjon. Spesielt når den er uåpnet, og hvis den ikke har vært utsatt for frost, så skal det normalt sett gå helt bra. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


DRYWOOD har mer enn års erfaring med denne oppskriften og er derfor et trygt valg av maling og beis. Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang. Drywood maling har en holdbarhet på – år, når arbeidet er utført riktig. Du kan se hele rapporten og listen med alle produktene her, og listen nederst i artikkelen.


Dokumenterer med bilder) Gode priser! Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge. Faktisk gir Butinox Futura års skriftlig garanti på farge og glans.


Nå ville jeg jo tatt et gulv som ligner på gulvene i andre rom, så lenge du er fornøyd med det. Lappeteppe av forskjellige gulv i huset er jo ikke pent.

Vi tilbyr alt av maling og utstyr til oppussingen innen- og utendørs. Utendørs maling er en fin måte å beskytte boligen eller hjemmet, samtidig som det sikrer god holdbarhet og kvalitet. Vi fører en rekke malingsprodukter fra Nordsjö som egner seg til forskjellig underlag som mur, betong, panel, metall og annet underlag. Fosfatidyletanol (PEth) dannes kun ved inntak av etanol, og er derfor en svært spesifikk markør for alkoholinntak.


PEth har et langt påvisningsvind. Kommunkasjonsdirektør i Jotun, Vidar Ullenrø er enig i at det på lang sikt er ingen penger å spare på å kjøpe billig maling. Har man økonomisk evne til å velge den malingen som har best holdbarhet , er det den beste investeringen i tid og økonomi på lang sikt, sier Ullenrød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg