torsdag 11. august 2016

Male spisebord

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Kom til måltidene, bli sittende for historiene.


Finn spisebordet som passer deg. Se vårt store utvalg av bord i kjent design.

Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Perfekt for din villa, leilighet eller kontor. VASK: Start alltid med å vaske flatene du skal male.


Det viktige forarbeidet: Dekk til gulvet under bordet med dekkefilt, så unngår du unødvendig malingsøl. Så fjerner du eventuelle beslag og skaper vekk løs maling. Så er det viktig å vaske godt. Bruk et rengjøringsmiddel som er beregnet for bruk før maling.


Spisestuen besto av et rundt spisebord med ileggsplate og fem stoler.

Hvis du våger å male gulvene hvite vil rommet virke lysere og større. Hva med å fornye et gammelt bord? Det samme vil gjelde for spisebord i tre. Noe av disse stoffene kan vaskes bort, men når det gjelder flekker av blant annet rødvin, blåbærsaft og blekk har disse fargestoffer som binder seg til trefibrene. For å få bort slike flekker, må man ofte ty til bleking, da vask ikke alltid er tilstrekkelig, skriver de.


Casø 1spisebord fremstår som som et lett og moderne bord. Med hvit laminat topp og butterfly uttrekksplate som gjør at bordet kan bli hele 270cm. Spørsmål, tips, deling av egne lure eller fine løsninger mm. Slik beregner du plassbehov for spisebord og for spisestue med stoler.


Jeg skal male et spisebord. Hvis du vil male bordplaten så den blir silkeglatt, skal du først slipe den grundig. Deretter skal du fjerne slipestøvet og sparkle alle ujevnheter.


Slip en gang til, og støvsug platen, før du maler et par strøk med en mohair-rull. Fargene er nydelig avstemt mot hverandre. Jeg har to salongbord med bordplater i hvitpigmentert oljet eik, som jeg ønsker å male disse i svart, matt maling, og samtidig bevare litt av trestrukturen.


Hvordan får jeg det til? Trenger jeg å pusse ned? Flere forskjellige modeller og priser.

Handle raskt og enkelt på Ellos. Krosby Møbler har spisebord i høy kvalitet. Funksjonelle bor bord etter mål, stort utvalg! Male spisebord og stoler 26.


Alex Hvis du skal male en spisestue med bord , stoler og en skjenk holder det med sparkel og slipepapir for å få jevnt underlag på gamle møbler, pensler, ruller hvis det er store møbler, og litt mere småtteri: – I tillegg trenger du Jotun Husvask for å få det rent. Mal bordet i flere tynne lag. Bruk pensel i kriker og kroker før du bruker malingsrulle på flatene. Det gir deg et jevnt resultat og er hurtigst å jobbe med.


La malingen tørke godt! Legg servise og bestikk, en og en, på bordplaten og tegn rundt med malingspennen. Her er det fint å variere med type mal , mengde eller teknikk.


Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her! Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie. Spisebordet er et sentralt møbel som fortjener god kvalitet.


Hvert av våre spisebord er unikt laget med detaljer etter ønske fra deg som kunde. På våre sider finner du et utvalg av modeller vi har laget, og vi kan selvsagt imøtekomme andre ønsker – det er slik våre flotte spisebord blir til! Det skal gjerne også kunne brukes mye og samtidig holde i flere år. A-Møbler har et stort utvalg spisebord i ulike design, størrelser og materialer. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet.


Og hva slags pensler bør jeg bruke for å klare å male såpass tynt at trestrukturen vises? Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass.


Dernæst skal du fjerne slibestøvet og spartle alle ujævnheder. Kan jeg selv male det helt glat? Slib en gang til, og støvsug pladen, inden du maler et par gange med en mohairrulle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg