onsdag 31. august 2016

Drømmekjøkken bistro

Skapt med hendene, hodet og hjertet. Fineret på de finerte kjøkkenfrontene i denne serien er liggende. Grått, moderne kjøkken i Bistro peppergrå.


Et enkelt, stilrent kjøkken med benkeplater både i rustfritt stål og Carrera marmor føles riktig i tiden. Kjøkkenet gir et moderne og flott uttrykk med store flater for både effektiv matlaging og hyggelig selskap.

Skap ditt eget bistro kjøkken med våre stilige kjøkken fronter og smarte kjøkkenløsninger, og samle hele familien rundt matlagingen i ditt nye, praktiske kjøkken. Ta kontakt med din nærmeste kjøkkenekspert så hjelper vi deg med å designet drømmekjøkkenet ditt i Bistro -stil! Emmas Drømmekjøkken og Emmas UNDER er en tradisjonsrik restaurant som holder til midt i Tromsø sentrum, i en vakker rødmalt bygning vis-à-vis Domkirken. Huset rommer tre etasjer der hver etasje har sin unike atmosfære og stil, men maten er den samme. Ekte og ærlig mat med fisk i fokus.


Prøv vår kjøkkensimulator I vår simulator har du mulighet til å bygge ulike kombinasjoner av kjøkkenfront, håndtak og benkeplate. De sesongbaserte menyene på Emmas endres minimum seks ganger i året og er preget av de arktiske og lokale råvarene.

Ved spesielle anledninger som festiv. Vi har dedikerte personer som gjerne hjelper deg som proffkunde. En utstilling i toppklasse! I vår butikk viser vi et godt utvalg av løsninger som finnes for kjøkken, baderom og garderober fra Drømmekjøkkenet. Vi kan vi friste med en 3mstor utstilling med det siste innen kjøkken,bad og garderobe fra Drømmekjøkkenet.


Innrammede dører gir inntrykk av et plassbygd kjøkken. Solid hvit ask er også nytt. Prisnivå: Kjøkkener fås i så å si alle prisklasser. Service: Hos forhandleren får du hjelp til å finne den optimale løsningen til ditt kjøkken. Velkommen til Drømmekjøkkenet Moss.


Vi er personer som er klare til og hjelpe deg. Faste montører og dyktige. We came here for lunch and although. Bistro finnes i fem farger, og er en glatt kjøkkenfront som det er lett å tilpasse mange.


Kjøkkenserien Bistro fra Drømmekjøkkenet gir ditt stilrene kjøkken en eksklusiv finish uten å forstyrre det tradisjonelle inntrykket. Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet?

Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Bardus Bistro draws its inspiration from the bistros of southern Europe where small relaxed restaurants serve home style honest meals made from fresh local produce at a reasonable price. Finn ditt drømmekjøkken ! Bardus bistro is a Norwegian reflection of the traditional bistro concept and our menu is based on the ingredients and culinary history of the north. Vi er forhandler av kjøkken fra merkene Drømmekjøkkenet og Huseby. Hos oss finner du også et stort utvalg av hvitevarer.


Drømmekjøkkenet Lillestrøm takker Elin og Bjørn for at vi fikk tilliten til å levere deres nye drømmekjøkken. Lekkert Bistro System i fargen peppergrå med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg