onsdag 10. august 2016

Gasspeis trondheim

Kvalitet til best pris finner du på nettet hos Bygghjemme. Se alle våre gasspeis. Det du egentlig ønsker deg. Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Kjøp peis av fagfolk!


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Besøk vår store utstilling eller kontakt oss her. Vi er Sunwind Hyttesenter Trondheim og har et bredt utvalg av Sunwinds sortiment utstilt i vår butikk. Kom innom oss for en prat eller rådgivning. Vi kan tegne og prosjektere ditt solcelleanlegg, vannsystem eller gassystem.


De fleste er utstyrt med en fjernstyring som du kan tenne ilden og justere varmen opp eller ned med. Mange av gasspeisene har også mulighet for forhåndsprogrammert varmestyring, slik at fyringsøkonomien blir god. Din leverandør av peis og peisovn i Trondheim. Varmefag Tiller (Varmefocus).


Finn informasjon om butikken og besøk oss på Tiller i Trondheim. PropanService AS prosjekterer, leverer og monterer alt av gassteknisk utstyr til hoteller, restauranter, boliger og lett industri. Vi tilbyr komplette gassanlegg for.


Faber er en verdensledende produsent av gasspeis og elektrisk peis. Det kjente merket har i mer enn 1år skapt moderne og effektive kvalitetspeiser, med eksklusivt design og et enestående flammebilde. Tolcon AS er eneste leverandør av Faber i Norge, og vi er lidenskapelig opptatt av å gi kundene våre de beste produktene på markedet.


Fortsatt trygt å velge gasspeis. I nye og tette boliger som ikke har det store oppvarmingsbehovet, vil en gasspeis passe helt perfekt – og den er absolutt ikke bare til pynt. Ildsjelen - spesialisten på gasspeis. En gasspeis varmer også godt.


Spør oss om gasspeis ! Med en gasspeis får du både lun, god oppvarming og hygge. Du kan velge blant mange typer omramming, fra klassisk design til moderne børstet stål. Den produserer ikke aske, du slipper å bære ved og oppnår hurtig ønsket temperatur i boligen. Lei av å hogge ve bære, passe på trekken og støvsuge aske? Med gasspeis blir alt så mye enklere.


Et tastetrykk eller via en app på telefonen gir deg levende flammer i peisen. Manuelt eller automatisk. Sistnevnte regulerer varmenivået ut ifra hvor mange grader du ønsker å ha i rommet. Nordpeis leverer tidløs design med et rent uttrykk og norske tradisjoner.


I våre peiser har vi støpt fli norsk historie og moderne design i hver minste detalj. Blant mange gode kandidater går årets frivillighetspris til Trondheim sopp- og nyttevekstforening. Tradisjonen tro ble prisen utdelt av ordfører Rita Ottervik 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg