torsdag 11. august 2016

Hvite bilderammer

Fraktfritt over 3kr. Hvite rammer og grå rammer i mange størrelser. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Kjøp billige rammer på Desenio.

Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer. De hvite rammene våre er laget av eik av høy kvalitet og malt med en matt, hvit finish. Hvitt kan være et morsomt alternativ. Tenk deg hvilken lekker kontrast som skapes hvis du for eksempel bruker en blanding av koboltblå og turkis sammen med kritthvite bilderammer. Mot en nøytral vegg er jobben selvfølgelig enkel.


Da bør man fange rammens farge i innredningskomponentene som for eksempel puter, lysestaker eller tekstiler. Motivet på bildet passer perfekt inn i svarte rammer med brede lister. Rammer til bildene dine.


Mange størrelser i både rammer og passepartout.

Vis frem dine beste minner og plakater med en av våre vakre bilderammer. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Plexi gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på.


Elsker den danske og franske landstilen, og har også forelsket meg i den industrielle stilen. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.


Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter.


Til fine selskap og store anledninger har vi klassiske, hvite duker, lysestaker og annen bordpynt. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Besøk et varehus eller våre nettsider.


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg