mandag 15. august 2016

Maling gulv

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Gulv i alle fasonger og størrelser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Enkelt vedlikehold og antistatisk.


Maling gulv

Mange flotte farger som kan kombineres. Professional Epoxy Gulv er en 2-komponent vannbasert Epoxy- maling beregnet for betonggulv, men kan også brukes på gulv av tre eller sponplater. Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Du kan male veggene alt du orker, men om gulvet er feil, blir helheten uansett feil.


Er gulvet i god stan er det heldigvis ikke nødvendig å bytte det. Da kan atmosfæren i stedet reddes ved hjelp av ny farge. Det er overraskende raskt og enkelt å få et nytt gulv ved hjelp av et spann eller to med maling. I løpet av en helg er jobben.


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Ta kontakt for en uforplikende befaring! Sørg for at underlaget er rent. Skitt og flekker i underlaget påvirker vedheft og utseende.


Når du skal male gulv påfører du malingen i gulvbordenes lengderetning. Mal to til tre bord om gangen. Det er slitesterkt, lett å vaske og egnet i både kjøkken, verksted og stue. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Les mer om vedlikeholdsintervall.


Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Finn maling gulv nå på Kensaq.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Trapper er utsatt for større slitasje enn gulv. Vurder om trappa bør ha en trappenese som slitekant. Slike lages både av aluminium, messing og rustfritt stål. Malte tregulv skal ikke vaskes med alkaliske vaskemidler, for eksempel grønnsåpe.


Disse vaskemidlene har en tendens til å matte malingen. Vi i Villas ekspert på maling , tapet og gulv , Kristian Owren, svarer: Hvorvidt gulvbelegget kan males, kommer an på hvilken type gulvbelegg det er snakk om. Myke, heterogene vinylbelegg, såkalt boligvinyl, er dårlig egnet for overmaling. Disse gulvbeleggene er myke og gir dårlig heft, og malingen vil kunne sprekke opp og flasse av.


Maling gulv

Dermed skjules eventuelle overganger mellom de malte feltene. Det holder vanligvis med strøk maling på de fleste gulv , men her trengtes ett til. Gulvet har fått et fjerde malingstrøk, påført i samme retning som det tredje, men i nye felt. Med fire strøk maling blir gulvet skinnende blankt og rommet lyst. Malermester LMG AS står for Laksevåg Maling og Gulv , vi utfører tradisjonelt malerarbeid og gulvleggerarbei innvendig og utvendig malerarbeider, malingsfjerning med kjemi og våtsandblåsing med Graco ECO Quip.


Vi utfører også fasadevask med varmtvanns høytrykksspyler. Vi er innstilt på å yte service og dele kunnskap. Vi har dyktige fagfolk med fokus på kvalitet.


Nettbutikken gjør at vi når hele landet med våre lave priser og fantastiske produkter. Vi er ansatte i tillegg til innleigde fagfolk ved større prosjekter. Gulv malt med Diamond Floor i farge Base White Tenk hva litt maling kan gjøre Når vi skal forandre på noe hjemme, er den første tanken ofte å male veggene. Men du kan også gi rommene et løft ved å gå for en ny farge på gulvet. Husk da at gulvet trenger en maling med høy slitestyrke som tåler belastningene i hverdagen.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Hos Bengts Arendal får du både kvalitet og gode priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg