mandag 29. august 2016

Postkasse klistremerke

Dekorer billig på postkassen din med Wallstickerland. Vi har et utvalg for enhver smak. Garantert full tilfredshet eller pengene tilbake. Postkasse klistremerke. Se vårt utvalg for barn.

Stort utvalg av postkasser med lås og innkast. Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Kjøp enkelt online med fri frakt! Du kan for eksempel sette de på hoveddøren, kjøleskapet eller lignende. Stort klistremerke til postkasse , søppelkasse mm.


Mangler du et postkassemerke med egen tekst, og som ikke faller av? Så er våre postkassemerker en god løsning, da de er veldig holdbare i all slags vær. Du kan velge mellom mange skrifttyper og farger inkl.

Når du bestiller postkasse -stickers, velger du selv hvor mange figurer du vil ha, hva som skal stå på den, og hvilken farge den skal være i. Dermed kan du lage et klistremerke som passer perfekt på postkassen din. Dette festes så på postkassen ved hjelp av overføringsfolie. Ved valg av ulike farger: - Dersom du velger hver enkelt figur i ulike farger, utformes klistremerket ditt som en trykt wallsticker. Denne trykkes i de fargene du ønsker, med en transparent bakgrunn, og festes på postkassen som et vanlig klistremerke. Gi postbudet en fair sjanse til å finne fram og merk postkassen skikkelig.


Her finner du tall og bokstaver både til postkassen og husveggen. Og hvis du trenger å skifte ut den gamle postkassen din, så har vi en hel del du kan velge i. Trenger postkassen din et løft? Vi spesialdesigner postkassemerkingsom du enkelt kleber på din postkasse.


Folien vår kommer i mange fine farger og sørger for at du får den flotteste postkassen i gata! Med et pent postkasseskilt blir det tydelig hvem postkassen tilhører. Våre postkasseskilt er produsert i solid plast, og printet med værbestandig UV lakk. Hvis du vil ha et klistremerke , eller sticker, til postkassen , kan du enkelt designe personlige klistremerker på nett. Klistremerkene vi tilbyr er av høy kvalitet, og kan også brukes utendørs.


De er værbestandige og UV-stabile, og kan bestilles i ønsket utførelse.

Last opp egne bilder eller vis firmalogoen på postkassen. Det må være like vanskelig som å være en postmann som skal putte post i en postkasse uten postkasseskilt. Derfor har vi på Bokstavfabrikken utviklet en drøss flotte postkasseskilt, til glede for både postmenn og tilfeldig forbipasserende, produsert som klistremerke eller gravert i solid plast etter ønske. Produsert i et solid og UV bestandig plastlaminat, leveres med solid dobbeltsidig teip beregnet for utendørs bruk. Jeg bestilte et klistremerke fra Fremtiden i våre hender og satte det på postkassen.


Det tok et par uker før jeg sluttet å få reklame, og plutselig en dag hadde postbudet klistret på sitt eget klistremerke på postkassen. Dvs et originalt fra posten, de røde og gule. Ingen mennesker er like, så det er mange ulike personer å velge mellom, så det mulighet for å de små tegneseriefigurene på postkassen til å ligne alle familiemedlemmene mest mulig.


Under hver sticker kan personens navn stå. Spre glede i gaten med en postkasse som vil få de fleste til å smile når de ser den. Enten du ønsker å øke synligheten til merket ditt med produktetiketter eller ønsker å spare tid med adresseetiketter, har Vistaprint de perfekte tilpassede. Er du lei av å få postkassen fylt med uønsket reklame?


Du kan enkelt reservere deg mot uadressert post ved å merke postkassen din. Bestill klistremerke med Nei takk til uadressert reklame og Nei takk til gratisaviser fra Naturvernforbundet, da sparer du både miljø og klima. Sammensæt din helt egen personlige sticker til din postkasse med disse sjove familie klistermærker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg