torsdag 11. august 2016

Skjærebrett eik

Skjærebrett eik

Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Saftrille på den ene siden for skjæring av kjøtt og andre produkter som avgir væske. Alle skjærebrett i heltre bør settes inn med matolje med jevne mellomrom for å unngå at treverket tørker ut. JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Skjærebrett eik

Du kan også bruke skjærefjøla som serveringsbrett for ost, stekt kjøtt eller frukt. Stødig og stabil, siden formen er tilpasset oppvaskkummen. Eksklusivt skjærebrett i ekstra stort formatDette eksklusive skjærebrettet i eik fra svenske Nordwik produseres for hånd i Sverige av desamme produsentene som.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Det som også er viktig å tenke på når du velger skjærebrett er å tenke på hvilke kniver du har, velger du et skjærebrett i marmor må du være forsiktig slik at knivene ikke skades. Det finnes en mengde ulike skjærebrett tilpasset for ulike endemål, og utover det i flere ulike material og størrelser.


Skjærebrett eik

Et kraftig og stabilt skjærebrett av det miljøvennlige materialet Akacia. Et svært hardt treslag som egner seg spesielt godt i kjøkkenmiljøer. Trancherbrettet har et forsenket spor for avrenning. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Skjærebrett i Akacia Tre fra Zassenhaus. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Raumgestalt skjærebrett stort eik lys natur 35x21cm.


I tillegg er de kjempefine å bruke til servering. Stavlimt skjærebrett i eik. Dette er et skjærebrett som tåler det meste og holder knivene dine skarpere. Ved å bruke endeveden på trevirket som skjæreflate vil. Håndlagde skjærebrett av høy kvalitet.


Velg mellom tresorter som Eik , Bøk, Valnøtt eller Lønn. Dette gjør at skjærebrettet blir svært holdbart, og holder knivene skarpere lenger. Fantastisk lekre skjærebrett i lys eik med skinnhåndtak fra danske Andersen Furniture. En glede å kutte mat på og lekkert å servere mat på. Med dette skjærebrettet fra GLOBAL får du et solid skjærebrett i oljet eik.


Skjærebrett eik

Kjøp på nett her på siden. Gratis frakt og levering innen 2–virkedager. Produsert i Polen og er 1 FSC godkjent som betyr at produktet er sertifisert som bærekraftig utnyttelse av skog.


Fordelen med kortreist tremateriale er at faren for sprekking blir minimal. Laget i ubehandlet eik som er nøysommelig polert. Hvis ønskelig kan skjærefjølen behandles med nøytral matolje som kokosolje eller rapsolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg