tirsdag 2. august 2016

Bohus persienner

Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold.


Velg blant alle våre gardiner her.

De vannrette roterende lamellene gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Både utvendige persienner og persienner for innendørs bruk er enkle å vedlikeholde og rengjøre. Innvendig solskjerming er viktig for et godt innemiljø og forskjellige typer vinduer stiller egne krav. Vi har derfor et stort utvalg av dekorative og funksjonelle løsninger som persienner , lameller, plisségardiner og rullegardiner.


Har du vinduer med andre mål kan vi tilby måltilpasset solskjerming. Bestill dine trepersienner på denne siden.

Vi har et stort utvalg og du finner de perfekte trepersiennene til hjemmets mange rom. Se våre praktiske persienner i tre og aluminium. Trepersienner Bohus kan være innredet i en vei i samsvar med typisk smak som tilhører eier. God dekorasjon vil ånder den beboere til en lykkeligere person.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi setter vinduet i fokus. Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt. Man vil gjerne se ut, men ikke at alle skal se inn.


Noen ganger trenger man solskjerming eller bare en gardin fordi det ser pent ut og rammer inn vinduet. Se vårt store utvalg av gardiner, rullegardiner, persienner og mer. Hos UNIG finner du persienner i bl. Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål.


De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc. Du får det akkurat som du vil! SkiVis veibeskrivelse.

Skap et unikt uttrykk for vinduene dine med ditt eget design, fra klassisk til moderne. Eller skjerming for innsyn gjennom vinduer uten at det stjeler oppmerksomheten fra helhetsinntrykket i rommet? Da vil vi anbefale å velge innvendige persienner. Vi kan tilby persienner med flere enkle og trygge betjeningssystemer, for at du kan være helt sikker på å finne den som passer perfekt for nettopp deg.


Selvfølgelig har hvert system barnesikkerhet som topprioritet. Ta kontakt med din lokale forhandler som gjerne forteller deg mer om mulighetene dine. Persienner i klassisk design – gir rommet et delikat preg. Dette ivaretar både barnesikkerheten og det estetiske. Alle våre persienner leveres i henhold til reglene for barnesikkerhet.


Se alle modeller her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg