tirsdag 2. august 2016

Uno kjøkken sigdal

Uno er en ”kameleon-modell” som tilpasser seg omgivelsene. Skreddersy ditt norskproduserte kjøkken med års garanti i dag! Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Kom og se kjøkkenutvalget vårt.

Få gratis og uforpliktende tilbud. Se detaljer og muligheter. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Classic kjennetegnes av en stram fremtoning med kubiske elementer, vakre og funksjonelle skuffelameller, samt en høy sokkel med mulighet for å utnytte plassen fra gulv til benkeplate fullt ut.


Skal sette inn hvitevarer selv (komfyr, induksjonstopp, mikro og oppvaskmaskin). Videre skal jeg sette opp et høyskap for å få integrert kjøleskap. Men hvilke hvitevarer passer?

Også åpent for dropin søndag kl. Stengt grunnet bilcrossløp. Ved hjelp av byggeklossmetoden kan du dandere deg et herlig personlig og effektivt brukskjøkken med store oppbevaringsmuligheter og praktiske arbeidsflater. Glimrende utgangspunkt for å supplere med redesign og nostalgisk gjenbruksinnbo. Oppgrader kjøkkenet ditt med nye dører eller kjøp skapene fra HTH gjør det selv og disse dørene for en billig kjøkken oppgradering.


Generelt i ny stan men noe dører har små riper. Samtidig skal det sies at du får ikke mersedeskvalitet når du kjøper Lada. Uno har lett og luftig design, og er meget prisgunstig.


KJØKKEN BAD GARDEROBE. Et resultat av teknologi, design og håndverk i år! Norges mest kjente kjøkkenmerke. Vi skreddersyr kjøkken , basert.


Med vår modell UNO kan du tilpasse kjøkkenet ditt akkurat slik du selv ønsker. Utnytt plassen maksimalt med en deilig sittebenk med skuffer under. Arne Munchs kjeller i Lyngby.

Det var her han fikk ideene og tegnet opp strekene til det første uno form-kjøkkenet på millimeterpapir. Modellen kan leveres med vitrinedører uten sprosser med glassvalg, klart. Et moderne og ultra-praktisk kjøkken , med lette og renholdsvennlige flater. Gjenvinningssatsjonen har åpent torsdager ut oktober måne og siste dag er torsdag oktober. Ordinær åpningstid på.


Slette fronter i malt MDF innbyr til lette og luftige kjøkkendesign, gjerne med en spenstig grafisk utforming av frontpartiene. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet.


Har du glemt kontoen din? I dette oppsettet er modell Amfi Eik Melis brukt til å innrede et herskapelig - skal vi kalle det master-bedroom! Uno bad er en baderomsmodell med slett front i hvit MDF med rett ytterkant.


Modellen leveres med mulighet for vitrinedør uten sprosser med glassvalg, klart glass er standard. Leveres med skrog i hvit melamin. Dette nettstedet benytter informasjonskapsler.


Fronten kan leveres i forskjellige malte farger og med mulighet for fargetilpasset forkant på skrogene. Skrog i hvit melamin. Innenfor kjøkken er det særlig komponenter bestående av trefiber som skal overholde kriterier om utslipp av enkelte gasstyper. Kort fortalt gjør du ikke bare deg selv en tjeneste ved å kjøpe et flott kjøkken hos AUBO – du er også med på å skåne miljøet til nytte for de kommende generasjoner.


Les mere om Breeam her. AUBO leverer Køkken, Ba Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt. Det skal bare passe til dig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg